MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Okumaya üşendim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Selam, @matama +1 diyorum. Sen haklıymışsın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 paramecium said: Şunlara da bakalım tarihte; -ilk yan aynalarda sinyali kim kullandı? -ilk şeffaf far grubunu kim kullandı? -ilk viraj farlarını kim kullandı? . 3 ünü de audi kullanmadı. hatta ilk viraj farı taaa 1948 model 3 farlı bi amerikan otomobilinde vardı... üç maddeyi de ıspatlayacak linkleri aramıyorum bile. senin moderatör olarak kaynak göstermeye sabrın kalmadıysa benim hiç yok. audi nin bmw den çaldığının gerçek olması da ortak kanının bu yönde olmasındandır. benim kullandığım her kelimeyi tartıp biçerek bir yere varamazsın. al daha bu ayın auto motor un sport unda tekrarlamışlar audi a5 in tasarımı 3 den alınma diye, açıp okuyabilirsin... sana laf yetiştirmeyeceğim daha fazla, bu iki markayı da tanıyan herkes kimin haklı olduğunu biliyor nasılsa, kimseye bmw sevdirme gibi bi misyonum yok nasılsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayın. MrMarvelous, eminim ki okuduklarından bazı şeyleri kavramışsındır. "Aa gerçekten öyle değilmiş" demek gururunu incitiyor sanırım. audi veya bmw hakkında yorum yapmicam söylencek herşey söylenmiş, hala aynı şeyler tartışılıyor, art niyetli olmayın. Senin söylediğin, "eğer bmw audinin 5 sene önceki tasarımını birebir üretse audi bmw'den çalmış olur." Tartışma öyle bir noktaya gelmiş ki, karşı karşıya olsan konuşamazsın. Herneyse bilgi alışverişini art niyetle baltalamayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ne gerek var ki böyle bi tartışmaya. Konsept otomobil ortada. A5'te bu konsept üzerinden üretilmiş. Ayrıca ek bilgi olarak bu konseptler aynı zamanda 3 ayrı konsept ile lanse edilmişti. Pikes Peak konsepti de Q7 olarak seri üretime geçti. İsmini hatırlamadığım diğer konsept ise R8 olarak seri üretime sunuldu. Nuvolari'nin A5 olması çok acayip birşey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Selam, İyi de benim moderatör olmam ile ne âlâkası var tartışmanın onu kavrayamadım? Sana moderatör yetkileriyle bir baskı mı yaptım da bunu imâ edip duruyorsun? Bir keresinde de 'Audi logolu bir mod ile tartışılmaz ki' tarzında ibare kullanmıştın. Haydi onu espiri olarak gördük ama mod olmamla olayın ilgisini kuramadım. Tartışmayı ediplice sürdürelim lütfen, çirkef bir tutuma gerek yok. O verdiğim 3 başlığı ben sana Audi yaptı dedim mi? Sen hala olayı neresinden yakalıyorsun. Oradaki ince nüansı yakalayamamış olabilirsin, benim hatam. Daha açık yazmak gerekliydi. Aynalarda sinyali Mercedes yaptı. Şu an kaç marka kullanıyor? Hepsi Mercedes'den çaldı demek ki. Audi ve BMW de buna dâhil. Diğer maddeleri Audi'nin yapmadığını biliyorum. Özellikle onları seçtim, neden? Çünkü, şu an genele yayılmış şeyler. Çalıntı diye bahsedilebiliyor mu? Şeffaf stoplar ve LED stoplar da buna benzer yenilikler. Herşeyi geçtim; bir insanın sana cevaben yazdıklarına 'okumaya üşendim' ve 'sana laf yetiştiremiycem' tarzı üslupla cevap verilmez veya verilebiliyorsa da benim eski kafalığımdan gündemi ben bilmiyorum kusura bakmayın. Agresif tutuma hiç gerek yok. Ben kimseye BMW sevdirmeye çalışıyorsun demiyorum ve benim de Audi sempatizanı yapma gibi bir amacım yok. Ben bildiklerim ve önceki conseptler ışığında tezimi savunuyorum. Senden de beklediğim kendi tezini savunman(dı). Belki de ben aptal bir tutum sergiliyorum, amacımı aşan cümleler yazdıysam da özür dilerim. Ayrıca paramecium'un mod olması seni bu derece rahatsız ediyorsa açıkca söylemen kâfi, daha önce de buna benzer durumlar oldu, paramecium ne yapması gerektiğini bilir, o kadar eşşek değil daha. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yok kardeşim at gözlüğü takmış gibi konuşuyorsun, üstüne bir de tarafsızlığımı korumaya çalışıyorum diyorsun... Evvelki konuşmalarımızın da seceresini tutmuş gibi bir bir bana geri döküyorsun. Bende geri döneyim o zaman. Ben sana 4WD-RWD tartışmamızda tezimi gayet sayısal değerlerle, videolarla, dergi scanleriyle savundum.. Sen gene çıktın "yok 330i ile 330xi yi yan yana görmeden inanmam" dedin... yok ben daha ne kasayım sana bişey kanıtlamaya, ben biliyorum haklı olduğumu, burdaki insanlara da moderatör olarak taraflı, yanlış bilgiler aktarmaman için bazı konularda mualefet oldum. ****** ******** sen ve sempatizanların. bi daha size laf anlatmaya çalışan nolsun uygunsuz argo sebebiyle içerik değişikliği/paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Selam, Aktarma organları kıyasında tam olarak sarf ettiği cümle grubu şuydu: 20 Nov 2007, 09:36, Konu: A5 denen güzel, bizzat denendi said: Bana 330i vs 330xi videosu bulur, orada da gösterebilirsen 'tamam yanılmışım, arkadan itiş kuru zeminde daha iyi' diyebilirim. Motor karakteristiklerinden salıncak bağlantılarına kadar farklı araçlarda aktarma organı kıyası yapmak mümkün değil bence. Ama TT vs Z3/4 kıyası yaparsın, ona birşey diyemem :) Eğer yukarıdaki konuşmam olaylara at gözüyle bakmak ise diyecek birşeyim yok, haklısın. Ayrıca evvelki konuşmaların seceresini tutmaya gerek yok, konu daha ilk sayfada duruyor ve üstünden daha 15 gün geçti. Araçların performasından bir anda aktarma organlarının kıyasına geçmedik mi? Ben M3'ün derecesinden sonra aksini belirten veya onaylayan bir mesaj atıp seninle anlamsız bir tartışma yaratmaya çalıştım mı? Hayır. Eğer konu aktarma organı ise aynı özelliklerde iki aracı kıyaslamak gerekli diye düşündüm. M3 ilgili yazılarıma bakarsan övdüğümü ama Audi'nin bana daha sıcak ve iyi göründüğünü belirtmişimdir. At gözlüğü takan biri bunları nasıl yapar? BMW'e ölümüne bayrak açtığımı kim söyleyebilir? A3 1.6 otomatik için yazdıklarıma tekrar bak istersen? Moderatörün görev tanımı der ki: Moderatör, düzenleyici ve denetleyici anlamına gelir. Yöneticinin verdiği izinlerle çalıştığı ortamda kurallara uyulmasını sağlar. Forumlarda konu silme, düzenleme, kilitleme vs yetkileri bulunur. Bilirkişilik yapma ve yetkili ağız olma gibi vasıfları olmadığından dolayı kendini ona karşı birşey ispatlama misyonunda görmene gerek yok. Ama sen 'mod olarak onun küfür edip aşağlamasına izin verdin ama falanca aynısını yapınca mesajını sildin' dersen o zaman anlarım. Aksi durumlarda muhattabın mod değil, benimdir. Neden bu mod olayına bu kadar takıldığını anlamıyorum ve bu ayrımı yapmanın zor olmadığı kanısındayım. Muhalefet olmak istedim demişsin, iyi güzel ama muhalefet olmak iki şekilde gerçekleşir; yıkıcı ve yapıcı. Şu forumda sempatizanım olarak isimlendirdiğin kişilere sor; kaçıyla Audi konusunda tartışmışım? matama ile birkaç başlık altında tartıştım. Peki neden onlarla olay bu şekilde gelişmedi? Çok ulu bir yetkim olduğu için boyun mu eğdiler yoksa çıkar oluşturup benim tarafıma mı çektim onları? Sempatizan olmak onlara ne kazandıracak veya olmamak sana ne kaybettirecek? Mesajların mı silindi? Haksız yere mesajın mı editlendi? Ne tür bir yaptırım ve baskı gördün? Seninle tartışırken hiç kullandığım dilde seni aşağlar bir üslup takındım mı? Bir de sen yazdığın mesajlara bak. Bu yazı da uzun oldu senin nazarında, belki bu da at gözlüğünden çıkma olduğu için okumaya gerek görmezsin. Saygılar. tartışmanın seviyesi düşmediği sürece her konu -şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da- açık kalacaktır. Forumu kitlenme noktasına getirecek insanlar olmadığımızı düşünüyorum/paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HammeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Selamlar Forumlarınızın uzun zamandır sadece okuyucusu olarak kendimi tutamayım bu foruma birşeyler yazmak istiyorum niye bu kadar tartışıp birbirinizi yoruyorsunuz ? verilen bilgiler güzel 0 bilgiyle bile genel bir bilgi sahibi olunabilir bir patinaj forumu var süper bir forum ama okuduğum çoğu başlıkta şu marka bu markadan bunu çalmış bu marka bundan bunu çalmış gibi mesajlar görüyorum (tabi herkezin kendi yorumu beni ilgilendirmez) ama kendi fikrimce yahu arkadaşlar bakın diosunuzki audi bmw den çalıo bmw ondan çalıo bundan çalıyo biraz dikkatli bakın adamlar arabayı keskin çizgiyle çizse diceksiniz ki bundan çalımış oval çizse diceksinizki bundan çalmış adamlar arabaya rap yaptırsa takla attırsa onada birşey bulacaksınız ve bundan çalmış diyeceksiniz açıkcası o bundan çalınmış bu bundan çalınmış böyle olmuş gibi saçma (şahsımca saçma) bir fikri savunacağınza(savunanlar için söylüyorum) siz çizin uydurun güzel bi tasarım yapın bakalım ne üretebileceksiniz ? Keskin çizgiler kullanırsanız ona birşey bulurlar oval kullansanız onada bulurlar ee ne yapcaksınız siz ? uzay gemisimi(ee bu gemiyi çizerken bile oval yada keskin çizgiler kullanmak zorundasınız) ? illaki çoğu araba birbirine benziyecek bunu değiştiremezsiniz(tüm araçları getirin illaki bir noktasını bulur bak burasını şu markadan çalmış diye bende savunurum bu çok basit bir iştir)...Ama her arabanın kendine has bir görüntüsü vardır e buda zevk meselesidir bence markalara o ondan çalmış bu bundan çalmış demek yerine daha faydalı şeylere harcayın zamanınızı..Arabalarla çok ilgili biri değilim ama forumları takip ederim genel bir yanlış yaptığınız verdiğiniz bilgiler bunlardan çok daha iyi ve dolu şeyler bırakın artık bu bundan çalmış demeyi ve açıkcası tekrar yazıyorum bu konuda büyük rahatsızlık duyuyosanız siz yapın bizde görelim..Ben bilgileri tercih ederim tabiki,bilgi veren ve paylaşan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim ben her nekadar msj yazmıyor olsamda herzaman okuyorum saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar