Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdeal Bilgisayar

Jeroah

Öne çıkan mesajlar

deli asıl senin bilgin yok
amd 2500+ ile p4 2.8 arasında 1000 mhz fark yok. amd ona göre model ismi veriyor bilmem farkında mısın

amd 1 saniyede 3 işlem yaparken, intel 2 işlem yapıyor, bu yüzden de amd daha düşük mhz'de bile olsa intel'i geçiyor[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 20 January 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
deli asıl senin bilgin yok
amd 2500+ ile p4 2.8 arasında 1000 mhz fark yok. amd ona göre model ismi veriyor bilmem farkında mısın

amd 1 saniyede 3 işlem yaparken, intel 2 işlem yapıyor, bu yüzden de amd daha düşük mhz'de bile olsa intel'i geçiyor

Ya kusura bakmayın küfür edicem artık. zor tutuyorum kendımı . bu kadar yalan olmaz ya. koskoca ınteli bok ettiniz ya veletler helal olsun .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

rofl :D
evet bende overclock sevmiyorum 2500 athlonda çarpan kilidi var mhz i arttırınca 3200 olarak görüyor ancak ramim orginal ddr333 iken mhz arttırarak overclock edince ddr400 olarak çalıştırıyor ram i e tabi buda ram açısından sağlıklı olmuyor.[signature][hline]no woman no cry
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 20 January 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 20 January 2004 13:04 tarihinde demiş ki:
Deliye fazla bulaşmayın arkadaşlar kendini bi overlok eder hepimizin pcsine farkı koyar :D :D :D

bılmıyorumda bu gun hayatımın en kötü günlerinden biriydi. kafayı yedım . hiç bu kadar sinirlenmemiştim. onun ıcın sımdılık ıntel amd kavgası pek sarmıoyor . sınırlendırmıyor yanı.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 20 January 2004 13:21 tarihinde demiş ki:
Deli333x2 = Deli666 olmasında :D

Ahem neyse. Ben overclock sevmem :D 2400+ ile mutluyum. Kısa vadede yapsam yapsam 2500+ alıp FSB'yi 333mhz'ye çıkarabilirim. Orginal rules.

333 numarasını severim. geneldede cogu zaman karşıma cıkar. bakınız şu an makınamda 333 ram kalmış :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 20 January 2004 13:04 tarihinde demiş ki:
Deliye fazla bulaşmayın arkadaşlar kendini bi overlok eder hepimizin pcsine farkı koyar :D :D :D

Heytttttt . acılın lam gaza kaldım .
valla onu bunu bilmemde sinirlenince amd den 5 kat daha sıcak oluyorum . ( bakınız kışın tişörtle gezer )[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...