Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Pek alakasız bi liste oldu da, idare ediverin hastayken bu kadar oluyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben de girebilirim asteroth eğer sıkılırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yarım saatlik şarkı var listede, sonra bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çıkıyorum, sorularını sonra cevaplandırıcam Gilean, dota'dayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet girdim ben de..bugün biraz deneme amaçlı o yüzden karışık gidicem elektronik türlerinden.program otursun türlere göre gideriz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 http://89.149.202.94:8000/listen.pls sitede bi sorun var galiba..şu an yayındayım dinleyebilirsiniz tamam düzeldi.sağol nedanko bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 biraz psytrance/hardtrance giriyorum şimdi..zaten 1 gibi çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 anlaşılan bu saatlerde bu tip şarkı gidicek=) o zaman elektronikten çıkıp biraz mtv müziğine dönüyorum eheh edit: 40 tane üst üste atmışız editledim bunu artık.son şarkı çıkıyorum.dinleyenlere teşekkürler.gimli geçicek şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Omg Ilke'yi `2`[iki] kisi dinliyor!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Pff yine 1 kaldi =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kardes sabahin korunde 10 mu olsun. Bos durcagina Cobrastyle loopluyom iste fistik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben dinliyorum jnms uzulme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Radyo banneri bozulmus, turkce pop caliyom valla =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 KIBIIIIR BI CANAVAR GIBI BEKLIYOR PUSUDA TIPKI BIR VOLKAN GIBI UYKUSUDAAAAAAAAAA KALBINI KURBAN VERIIIIIYOOOOOOOOOR SEN ASKIN TAAALIBI O GAAALIBI OLMAYA TUTKUN YOK KORKUSUDAAAAA KI TEK BIR HAYAT VAR BILIYOOOOOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 haykiracak nefesim kalmasa bile ellerim uzanir oldugun yere gozlerim gormese ben bulurum yine kalbim durmussa inan carpar seninle ayaayayayyayayayaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ahah, çok eğlenceli abi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aboneyim abone biletlerim cebimde balli da lokma tatlisi aman hadi hayirlisssiiiii ahahahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aquila said: aboneyim abone biletlerim cebimde balli da lokma tatlisi aman hadi hayirlisssiiiii ahahahuahu misal genç osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 abi ben hastasiyim su sarkinin ahahha elalarini elalarinii allah versin belalarinii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ehah, utandım ''ne dinliyorum'' u açık bırakmaya. ismail ye ka. ofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Abi aynen ben de kapattim hatta simdi sarkiyi gectim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 BANA FERRARI ALSANA BERKCAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bu bizim Ilke'yle askimizin sarkisi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hanginiz ortam kizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar