Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Aralık 2007]

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Şimdik programların tarzları belli olsa ona göre dinleyici oranıda artar pop seven bir adama metal verirsen bi daha açmaz orayı karışık olmazsa belli saaatler belli tarzlar olsa bunlarda önceden yayınlansa gayet te dinleyci artar..
Bu iş aslında böyle de ben bilmeden konuştuysam kusura bakmayıp yukarıda yazanları boş geçin..
Sosyal ağlarda paylaş

malvolyn said:
Şimdik programların tarzları belli olsa ona göre dinleyici oranıda artar pop seven bir adama metal verirsen bi daha açmaz orayı karışık olmazsa belli saaatler belli tarzlar olsa bunlarda önceden yayınlansa gayet te dinleyci artar..
Bu iş aslında böyle de ben bilmeden konuştuysam kusura bakmayıp yukarıda yazanları boş geçin..

estağfurullah çok doğru demişin. Ama hala test yayını devam ediyor. Zamanla oturacaktır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

robinson said:
abi bir de çaldığın müziğin türüne bakar yani. Senin çaldığın müzik patinin kullanıcılarına daha çok hitap ediyor demekki. elektronik dinleyen kitle hep azınlıkta olmuştur zaten patide

elektronik - triphop çalan antimodes de var, ben de varım; o yayın yaptığımız saatlerde de gayet güzel sayılara çıkabiliyoruz

radyo bannerı var yukarıda, başlığın da yeteri kadar güncellenmesi gerek radyocular tarafından; bir noktadan sonra da olay kişinin kendi "reputation" ına bakacak bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...