Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 çift hane kolay sen onu düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 haha bul be fistan abim :) seni her halinle seviyorum, tüm sevenlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 emre aydını da koymuslar mix e güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 evet cidden hoş. daha çok powerturk adrenalin var, bol bol dinleriz artık perşembeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 süper bi geçişle kutsiye döndük. fistan'ım bu sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 obaa süper, banane varsa onu da çalar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 banane demet akalınsa çalarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 sananeymiş abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 taktik verelim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 maksimum 7 kişilik yayın yaptıık. iyidir ya... Yakında çift hanelilere ulaşırız inşallah :) dipnot: dinleyenlerin çoğunluğu pati dışındandı. ne anladım ben bu işten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 top40a hazırlık 1-2 parça çalıcam ki bunlar top 40 içerisinde olacak..biraz takılayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Şimdik programların tarzları belli olsa ona göre dinleyici oranıda artar pop seven bir adama metal verirsen bi daha açmaz orayı karışık olmazsa belli saaatler belli tarzlar olsa bunlarda önceden yayınlansa gayet te dinleyci artar.. Bu iş aslında böyle de ben bilmeden konuştuysam kusura bakmayıp yukarıda yazanları boş geçin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 doğru da işte kimse gelmioki kendi programına..programlar ciddi ciddi otursa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 malvolyn said: Şimdik programların tarzları belli olsa ona göre dinleyici oranıda artar pop seven bir adama metal verirsen bi daha açmaz orayı karışık olmazsa belli saaatler belli tarzlar olsa bunlarda önceden yayınlansa gayet te dinleyci artar.. Bu iş aslında böyle de ben bilmeden konuştuysam kusura bakmayıp yukarıda yazanları boş geçin.. estağfurullah çok doğru demişin. Ama hala test yayını devam ediyor. Zamanla oturacaktır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 test yayını vs. den öte bir noktada olay daha önce bıraktığınız izlenime falan da kalıyordur bence. ben maximum 3 kişiye gönderiyorum mesela yayın linkini pati dışından, ki gece 4te de 10 - 15 kişinin üstüne çıkılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 abi bir de çaldığın müziğin türüne bakar yani. Senin çaldığın müzik patinin kullanıcılarına daha çok hitap ediyor demekki. elektronik dinleyen kitle hep azınlıkta olmuştur zaten patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Yayın saatim gelmiş Bu hafta 1954yılından başlayıp 68yılına kadar sıraynan çalıcam : ) böle bir ortam olsun dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Deminden beri bakıyorum, gayet güzel şeyler çalıyor, niye kimse dinlemiyor kine acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 normal yahu. hem bayram hemde cuma günü insanlar gezmelerde şincik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Purple Haze görmüştüm geldim, kesme yayını, birtek ben varım şu an ama süper gidiyor gerçekten. Deep Purple - Hush alabilirmiyiz, ilk albümünden olması lazım, late 60's, Ian Gillan dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 robinson said: abi bir de çaldığın müziğin türüne bakar yani. Senin çaldığın müzik patinin kullanıcılarına daha çok hitap ediyor demekki. elektronik dinleyen kitle hep azınlıkta olmuştur zaten patide elektronik - triphop çalan antimodes de var, ben de varım; o yayın yaptığımız saatlerde de gayet güzel sayılara çıkabiliyoruz radyo bannerı var yukarıda, başlığın da yeteri kadar güncellenmesi gerek radyocular tarafından; bir noktadan sonra da olay kişinin kendi "reputation" ına bakacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 MADBOY said: Purple Haze görmüştüm geldim, kesme yayını, birtek ben varım şu an ama süper gidiyor gerçekten. Deep Purple - Hush alabilirmiyiz, ilk albümünden olması lazım, late 60's, Ian Gillan dönemi. Gillan değil lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 "Ian gillan öncesi" yazacaktım lan zaten. 3 kere postlamaya çalıştım net şu an tarrağı yemiş durumda, reyce girdim makine başında. Edit : Rod Evans değil miydi adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 son şarkı mary hopkin sonra çıkıcam. hush yok bende kusura bakma şimdi gördüm bide :( dinleyenlere çok teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Evet Rod Evans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar