Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 1 HELAL DAYI 1 OLDU derken 0'a düşmüş, ZUAAAAAAAAAAAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yok genel bi düşüş var radyo dinleyenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 pati'nin genel haliyle orantili gidiyor radyo... bir sayfa 2 dakikada acilmaya devam ederken pek dinleyici olmasini bekleyemeyiz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Forum sağlamken de bu adam böyleydi. Kaç para aldınız arkadaşım Penth'ten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 loopa almis adam haha :) neyseki sarkilar guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 jump style çalıcam biraz.. 9 pati gözüküo max 3 dakka veriorum 1e inmesi için eheh edit: ve evet dediğim oldu 2ye indik ha gayret eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Elektro Deluxe'ün full bi albümünü çalıcam bakalım gittiği yere kadar.Elektronik jazz,fusion gibi bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hadi bakalım o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 last kissi merak ettim, dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 atin su adami radyodan, sabahtan beri loopta, ayni seyler caliyo donup donup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 tunca l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 unexpected hakkaten anekspektıt cıktı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hazir lineer sinavim var nasilsa oturuyoruz bi iki bişey calicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 go go bu saate uygun şarkıalr çal bu şekil. favori diceyimsin dori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dj. winamp shuffle dinliyoruz sanırım. ne konusan var ne yorum yapan. neyse iyi sarkılar cıkıyor. nothing else matters 10 sene flash back yaptırdı bana. 3-4 yıldır dinlememisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 liste yaptim sinava calişiyorum ha bi de moralim bozuk, ondan konusasim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kolay gelsin. lady& bird? eni speşıl miğning? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bitti tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 elektronik gidiyorum yine..trance başladık ama nerden çıakrız belli olmaz eheh 2şer 2şer gitmeye karar verdim..seçtiğim her djin 2 parçası arka arkaya gelicek playlisti de yazalım şu ana kadar: Vincent de Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix) Vincent de Moor - Flowtation 2007 First State - Sierra Nevada (Original Mix) First State - Where Do We Go (Feat. Tiff Lacey) (Original Mix) Leon Bolier - Summernight Confessions (Original Mix) Leon Bolier pres. Precursor - Lyra (Joop Remix) Armin van Buuren - The Sound of Goodbye (Original Mix) Armin van Buuren - Rush Hour (Original Mix) Tiesto - Elements of Life (Original Mix) Tiesto - He's a Pirate (Tiesto Remix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Gilean kime anlatiyorsun abi bunlari? Bir tek ben dinliyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ehehue genelde bakmıorum kaç kişi dinliyo die..moral bozuluo yoksa euehue..hem sen varmışın sana anlatıoruz işte kötü mü=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ben de dinliyorum, hem trance kültürüm artıyor. iyi oluyor. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 öbür mesajı editleyemiyorum 1 saat geçti eheh.. playlist: Vincent de Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix) Vincent de Moor - Flowtation 2007 First State - Sierra Nevada (Original Mix) First State - Where Do We Go (Feat. Tiff Lacey) (Original Mix) Leon Bolier - Summernight Confessions (Original Mix) Leon Bolier pres. Precursor - Lyra (Joop Remix) Armin van Buuren - The Sound of Goodbye (Original Mix) Armin van Buuren - Rush Hour (Original Mix) Tiesto - Elements of Life (Original Mix) Tiesto - He's a Pirate (Tiesto Remix) Super8 & Dj Tab - Helsinki Scorchin (Alex M.O.R.P.H. Remix) Super8 & Dj Tab - Suru (Original Mix) Bonus: Armin van Buuren feat. Gabriel&Dresden - Zocalo (Original Mix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Intihar edenlerden muessesemiz sorumlu degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar