Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Tersten bakınca. Radyz Radiz Ramiz
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dae su yani bir su markası :D -netcafeden sevgiler var sizlere :D
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Lask Cehennemi? o ne ki? kafiyeli oldu sanki? bakınız yarım uyak? hatta tam olma şansıda var? belkide rediftir? edebiyatıma laf edenin? gözünü seveyim emi? :D
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 net kırahatane :S hatta net çaybahçesi :S hatta ve hatta net aile çaybahçesi :S hatta ve hatta üstüne bi daha hatta net büfe,club gibi örneklerle çoğaltılabilir tabi... :D
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 lask cehennemi diyorum ama lask ne demek onu bilmiyorum kendi nickim için ben olsam azgın haym derdim ama haym ne bilmiyorum edit:bi bok bilmiyorum ben yani ben bilmem beyim bilir
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Balgam Ağzındakş balgami atarken öyle bir ses çıkabilir bence sdfs
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sadece akıllı deil ama aynı zamanda dahi de deil ikisinin arası bişey olsa gerek??! sdfsd
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bana yakıştırdığın nick bu mu şimdi : '' sadece akıllı deil ama aynı zamanda dahi de deil ikisinin arası bişey olsa gerek??! '' Hastır
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çokakıllıadam said: Bana yakıştırdığın nick bu mu şimdi : '' sadece akıllı deil ama aynı zamanda dahi de deil ikisinin arası bişey olsa gerek??! '' Hastır orda küçük bi yanlış anlaşılma var sanırsam :D sadece akıllı deil derken; akıllı dan fazlası manasında :)
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oha bu cok gzl uymus beah neyse... Marc O Conner unlu playboy dersiObisibisi conner in kuzeni bu nicke yorum yapilmiyoki beah
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 pasif tablet :p bi de kendim için, laz kel,kel laz!
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 L ask hel L heli sordu sormus yada soracak gibimsi bisi bu
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mahalle delisi oktay oda kendine ben cok akilliyim diyo... alinma sakin buda saka ama oktay gercek =)
Öne çıkan mesajlar