Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Sakalları traş etmis hali iste, birazda kilo vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Uff ne kadar yakışıklıyım yarabbim. 20/m/istanbul bayan patilere öpücükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 I sense a disturbance at the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 birazdan çıldırıvericem, şimdiden söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 başlıka itafen bir arkadaşım anlatıyordu lisemizde Allah(cc) yoktur diyen ateisti döven satanist görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Terlik bombardımanı başlamadan ya kaçın.... Ya da siperleri kazın diyorum. @Zheld: Şeytana inanabilmen için Allah a inanmam gerektigine göre mantıklı 2. O arkadaş ateist olanı dövmek için fırsat arıyordur. 3. ne ateist ateist nede satanis satanisttir 4. Arkadaşın güzel sıkılamıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 selam ucan spagetti canavari bu topigi begenmedi saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ema bu dinci-dinsiz kavgasıda seni baya bir gerdi galiba. :D Ektiğinizi biçersiniz muhammedin aslanlarına tolerans tanıya tanıya bu hale geldi burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ucan Spaghetti canavarı = spaghadeity = aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kız meselesidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bleda said: Terlik bombardımanı başlamadan ya kaçın.... Ya da siperleri kazın diyorum. siperde ateist yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 eeeeh yeter be! aynı saatte üst üste 4 tane mıcırık çıkarma amaçlı thread açıyorsunuz, sizinle argüman yarıştıranları itip kakıyorsunuz, ondan sonra da muhammedin aslanını tepenize çıkardınız diyorsunuz. tepemde biri varsa o da sizsiniz. hayatımda bu kadar arsızlık görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar