SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Şimdi kasayı temizlerken farkettim. ekran kartından normal çıkış var ya, onun altında lcd yazıyor böyle, normal çıkıştan daha uzun ve pin yerleşimleri değişik bi çıkış var. Sonra parçalara baktım. Normal çıkış ucuna takılabilen böyle ayrı bi aparat buldum. Ekran kartının arkasındaki o garip çıkışa uyuyor. Şimdi bende de lcd monitör var. Monitörü kasaya normal bağlamamla, o zımbırtıyla birlikte ikinci çıkıştan bağlamam arasında bir değişiklik var mı? Yani lcd için özel birşeymi bu. Çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çift monitör kullanımı için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hacım çok saol senin vesilenle bunu test etme gazına geldim, şuan bi 19" lcd bide 19" crt yan yana, çok acayipmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 haha iyi de yani lcd için herhangi bir özelliği yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Biri DVI çıkışı, öbürü standart VGA çıkışı. Eski kartlarda genelde bir VGA, bir DVI çıkışı oluyor. Çok eskilerde DVI olmuyor bile. Yeni kartlarda artık VGA yavaş yavaş kayboluyor, sadece iki DVI çıkışı oluyor. VGA bağlantısı analog oluyor. DVI ise analog yada dijital olabiliyor. DVI-I hem analog hem dijital için. Sadece analog/sadece dijital portları da var. İsimlerini tam hatırlamıyorum, DVI-V ve DVI-A mıydı neydi. Ayrıntılı bilgi için wikipedia'da bu tür şeyler basitçe anlatılıyor genelde. DVI ve VGA arasındaki farklar için ise google :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 lcd monitörüm için vga mı iyi dvi mi edik: monitörle dvi-d kablosu gelmiş. this feature is not available in all countries diyor kitapçıkta. ne ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Monitörde DVI çıkışı varsa ve birlikte kablo gelmişse o yazıyı dikkate alman gerekmiyor. DVI-D dijital bağlantı. Genelde ekran kartları üstünde DVI-I oluyor. Yani dijital DVI (DVI-D) da analog DVI da bağlayabiliyorsun. LCD'de DVI çıkışı olduğuna göre, DVI'dan bağlaman daha iyi olur. Ne gibi avantajlar sağlar bilemiyorum. Ama yeni teknoloji sonuçta. Daha iyidir muhtemelen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yalnız o dvi-d çıkışınin pinleri ile sonradan eklenen küçük zımbırtının pinleri farklı. benzer şekilde ama farklı yani acaba sorun dicem neyse öyle bağlarım... çok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Pin sayısı farklıysa normaldir. Ekran kartlarında bahsettiğim gibi DVI-I oluyor genelde. Hem analog hem dijitale uygun olduğu için de yuva sayısı DVI-D deki pin sayısından fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 taktım kabloyu... fark var keskinleşti görüntü böyle daha güzel oldu... sağolun yaw:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eve gidince ben de deneyeyim bi değişiklik olacak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar