Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yurtta her katta kablosuz var. Benim odama yakındaki vericiden IP alamıyorum. Yurdun her yerinde internet çekiyor ağa bağlanıyor rahat rahat internete girebiliyorum ama odamda IP alamıyorum. Sorun ne olabilir? Nasıl düzeltilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ip alamıyorum derken bağlantıyı mı göremiyosun ? Yoksa görüp de bağlanamıyo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bağlanıyor ama ip almıyor, geçersiz ip adresi diyor.Sınırlı bağlantı uyarısı veriyor. elle ip atınca sınırlı bağlantı gözükmüyor ama gelen kısmı 0 gözüküyor, modeme(192.168.2.1) bağlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 DHCP açık di mi IP ayarlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Açık tabiki. Ağa bağlanıyorum giden var ama gelen yok. Sınırlı bağlantı uyarısı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sorunun o mu bilemiyorum ama access pointin diğer access pointlerle bağlantılı değilse ondan kaynaklanıyor olabilir. yani senin bağlandığın "verici" modeme ya da diğer vericilere uzak olabilir, ayarlarında hata olabilir vs.. networkü yöneten kişiyle görüşmen gerekli. ki bunu demişken, çevrendeki insanların durumu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mum_Chamber said: sorunun o mu bilemiyorum ama access pointin diğer access pointlerle bağlantılı değilse ondan kaynaklanıyor olabilir. yani senin bağlandığın "verici" modeme ya da diğer vericilere uzak olabilir, ayarlarında hata olabilir vs.. networkü yöneten kişiyle görüşmen gerekli. ki bunu demişken, çevrendeki insanların durumu ne? Todesengel said: Yurtta her katta kablosuz var. Benim odama yakındaki vericiden IP alamıyorum. Yurdun her yerinde internet çekiyor ağa bağlanıyor rahat rahat internete girebiliyorum ama odamda IP alamıyorum. Sorduğun soruların cevabı var zaten 1. mesajda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tekrar okudum, ve yine yakındaki insanların bağlantısı ile ilgili bilgi yok gibi geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Başka yerlerden bağlanabildiğini söylemiş ama neyse ne. Yeni konu açmıyım dedim Bende de bu akşam bi problem oldu. Eskiden kablosuz ağları buluyordum ama bugün hiç bi ağ bulamadım. Onar dediğimde kablosuz ağ anahtarımın açık olmadığını söyledi ama açık anahtar. Wireless sürücüsüne baktım sorun yok güncelle dedim güncel dedi Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yukardaki mesajı düzenleyemedim de, ben problemimi hallettim. Toshibada yukardan açılan bi ayar menüsü var, oradan kapatmışım farkında olmadan wirelessi :) Edip:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar