Valeron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Arkadaslar bilgisayar aldim windows xp 64 bit te aldim ama bu zoom modemi usb den tanimiyor alet.Ana kartin cd si tamam bu bluetootu da yuklemior xp korsan aldim ama bi sorun yok yani gozlemledigim kadariyla ne olur yardim edin yanit bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 internetten driverlerini bulacaksın xp 64bit için. planetamd64 forumuna da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 abi bana verdikleri boardin icinde var driver cd si ordan usb yukluyorum tamam calisio ama bi tek bu modem calismior.oda usb net card die gecio ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 http://www.zoom.com/techsupport/adslsupport.html burdan bi bak belki vardır xp 64 bit için. ethernet ile bağlayabiliyosan makinaya driver bulmanada gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 abi ethernet ile bagalrsam huba baglayamaiyorum diger bilgisayar kullanamiyor.Bu hep oluyor ya usbleri okuyor alet bu modemi okumuyor.Bluetooth un cd sinden okutuyorum oda enteresandir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Hub'dan pc'ye bi kablo daha ceksen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 valeron zoomda zoom un hangisi model adı verirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 zoom x4 var abi,abi bi kablo daha vardi da o zamanda benim pc acik olmadan dieri internete giremiyor yani ana pc gibi yapiyor benimkini bu turlu direk modemden aliyor baglantiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 en kolay çözüm bir switch alıp modemi ve diğer pc leri switch e bağlamak. bölece senin makinan açık olmadan diğer pc de nete girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 switch dedigin hub diil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hayır switch ayrı hub ayrı. switchler mac adresine göre makinaları ayırt edebilir. kısacası hub ın akıllısı diyeyeim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yanlış bilmiyorsam, zoom x4 tek ethernet çıkışı olsa da bir router modem ve dhcp hizmeti sunuyor. bu yüzden hub ile bağlamak yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar