Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

personal arena rating

asetic

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benim bu yeni sistem hakkında sorularım olacaktı.araştırdım ancak bulamadım.
şimdi diyelim ki ben s3 omuzluk almak istiyorum veya 2h silah.
ve gereken personal arena ratingim yeterli.1 sonraki hafta personal arena ratingim düştü kullanabiliyormuyum yoksa tekrar ratingim yükselene kadar kullanamazmıyım?

eski rank sisteminde 1 kere gearı aldınmı scout bile olsan kullanabiliyordun böyle bir şeymi acaba?

bir nokta daha bundan sonraki arena puan sistemide değiştimi?artık takım değil kişisel ratinge göremi puan alacağız?
Sosyal ağlarda paylaş

yani millet gene arena takımı ala ala yenile yenile dizecek epicleri uzerine.. vay beee... wow ne hale geldi.. artık bırakmanın zamanı geldimi ne? :S

orgimarda adama bakıyorum.. üzerinde adam gibi item yok.. kafada sezon 3 kafalıgı :D bide bu adam warlock ikide bi cart cart kanat acıp duruyor.. ehh millet icin wow bu anlamı tasımaya basladı artık :S
Sosyal ağlarda paylaş

yani sole diyeyim ozaman.. mahallemde bi abi arena ile isi olmayan birisi olarak dusun.. serverda arena takımı satan bi adam ile anlastı ve haftada bir yada iki haftada bir adamdan 1800 - 2 k rating olan takım aldı ve gidip uzerine 10 mac yapıp her hafta puan kazandı.. sonrada gidip s2 set aldı karakterine :D bu sekilde bir cok kisi yaptı aynısını gidip arenada okadar kasmak yerine 2k ratingli takım alıp gidip o hafta 10 mac yapıp yenilerek sezon 2 item aldılar.. yeni sistemdede bole olacak gidicekler gene takım alarak s3 leri alacaklar sadece bi kac itemı alamama gibi bi sey soz konusu..
yani epic almak bukadar basitlesmis durumda onu diyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...