asetic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 arkadaşlar benim bu yeni sistem hakkında sorularım olacaktı.araştırdım ancak bulamadım. şimdi diyelim ki ben s3 omuzluk almak istiyorum veya 2h silah. ve gereken personal arena ratingim yeterli.1 sonraki hafta personal arena ratingim düştü kullanabiliyormuyum yoksa tekrar ratingim yükselene kadar kullanamazmıyım? eski rank sisteminde 1 kere gearı aldınmı scout bile olsan kullanabiliyordun böyle bir şeymi acaba? bir nokta daha bundan sonraki arena puan sistemide değiştimi?artık takım değil kişisel ratinge göremi puan alacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kullanabiliyorsun sanırım. Kullanamazsan sacma olur bence cunku puan harcıyorsun sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bir kere aldıktan sonra istediğin zaman kullanabiliyorsun. personal rating sadece alabilmek için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Kullanabiliyosun bir kere aldıktan sonra ratingin kaç olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ratingin kac olursa olsun kullanabiliyorsun bir kere aldiktan sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yani millet gene arena takımı ala ala yenile yenile dizecek epicleri uzerine.. vay beee... wow ne hale geldi.. artık bırakmanın zamanı geldimi ne? :S orgimarda adama bakıyorum.. üzerinde adam gibi item yok.. kafada sezon 3 kafalıgı :D bide bu adam warlock ikide bi cart cart kanat acıp duruyor.. ehh millet icin wow bu anlamı tasımaya basladı artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hicbise anlamadim valla kusura bakma :) yeni sistem bu anlamami gelio sence? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yani sole diyeyim ozaman.. mahallemde bi abi arena ile isi olmayan birisi olarak dusun.. serverda arena takımı satan bi adam ile anlastı ve haftada bir yada iki haftada bir adamdan 1800 - 2 k rating olan takım aldı ve gidip uzerine 10 mac yapıp her hafta puan kazandı.. sonrada gidip s2 set aldı karakterine :D bu sekilde bir cok kisi yaptı aynısını gidip arenada okadar kasmak yerine 2k ratingli takım alıp gidip o hafta 10 mac yapıp yenilerek sezon 2 item aldılar.. yeni sistemdede bole olacak gidicekler gene takım alarak s3 leri alacaklar sadece bi kac itemı alamama gibi bi sey soz konusu.. yani epic almak bukadar basitlesmis durumda onu diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 /no need to be harsh... Sadece omuzluk ve silah icin personal rating, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Silahlar için 1850, omuzluk için 2000 personal rating gerekiyo. Bu ratingler sadece vendordan alabilmek için sahip olmanız gereken ratingdir. Aldıktan sonra düşürseniz de bişey olmaz. Haftalık puanda da önceki sistem devam ediyo, personal rating e göre puan alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 artık öyle takım alıp arena kasmak olmuyacak takıma girdiğin anda anda personal rating in 1500 olacak direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yoo yine var takima girip kasma. sadece 1850 ve 2000 rating isteyen itemlari alamazsin muhtemelen ama yine arena puani geliyor. o ratingleride zaman icinde yenerek yapar millet acelesi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu blizard turkler ile başa çıkamaz.. cin olmadan adam çarpamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Di mi aslında PvP sistemini geliştirip düzenleyen bölüme iki üç Türk alcaklar. İki aya WoW PvP'nin en ateşli yaşandığı oyun haline gelir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar