Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Şimdi bende orjinal laptopun cdsi varda xp yükleme yükledim ama etkinleştirmedim 7 gün falan kalmış... Şimdi kodunu girsem laptopundiki almassa winime ne olur yada hiç girmesem yada sagdan soldan bazı kodlar falan? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Internete bağlanıp aktif edecen de ne sorun oldu ki ?[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Hadi ya ;) Ya kodumu kabul etmesse işte o zaman sorun oluyo... Kod falan lazım ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 aktifleştirme işleminde aktifleştiremezsen arıyorsun ms türkiyeyi aktif edecektim diyorsun. onlar sana kim olduğunu filan soruyorlar register ederken kimin ismine edilmişse onu kullanarak aktifleştirme kodunu alıyorsun ve kullanıyorsun.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bir ihtimal de belki o cd yi kopyalamıştır birisi, sora da ilk korsan olanını alanı da kabul etmiştir, sen yapınca da zaten böle biri vardı diye yapmıştı demiştir Microsoft (ki bunun olanağı var mı bilemicem başka bir şey gelmio aklıma)[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 İyide korsan olasa bile işte nasıl kırıcam onu soruyorum... Yani bende şimdi söyle diim bir bilgde orjinal cdde yuklu casperın verdiği cd falan yükledik... Laptopta sorun yok şimdi masaüstüne yükledik sanırım kodu almayacak laptopta oldugu için yani nasıl kırarım code falan :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ya kopya xp se, cd nin içinde vardır cracki, eğer yoksa crack sitelerinde arat =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Photos 1 to 87. Take a look!..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 eğer hala bulamıyosan bana özel msg at, yollayam sana =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Photos 1 to 87. Take a look!..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bulamadım özel msgde attım ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Winlogon dosyasının etkinleştirilmişi var onu kopyalıyacaksın bulup.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Nereden bulucam lol...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ya yapamadm xp yi ya bitmek üzere help :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar