Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp Help!

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Şimdi bende orjinal laptopun cdsi varda xp yükleme yükledim ama etkinleştirmedim 7 gün falan kalmış...
Şimdi kodunu girsem laptopundiki almassa winime ne olur yada hiç girmesem yada sagdan soldan bazı kodlar falan? :-?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Internete bağlanıp aktif edecen de ne sorun oldu ki ?[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol:
Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki:
adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN

Buraya tıklamayan var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

aktifleştirme işleminde aktifleştiremezsen arıyorsun ms türkiyeyi aktif edecektim diyorsun. onlar sana kim olduğunu filan soruyorlar register ederken kimin ismine edilmişse onu kullanarak aktifleştirme kodunu alıyorsun ve kullanıyorsun.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ihtimal de belki o cd yi kopyalamıştır birisi, sora da ilk korsan olanını alanı da kabul etmiştir, sen yapınca da zaten böle biri vardı diye yapmıştı demiştir Microsoft (ki bunun olanağı var mı bilemicem başka bir şey gelmio aklıma)[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol:
Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki:
adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN

Buraya tıklamayan var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İyide korsan olasa bile işte nasıl kırıcam onu soruyorum...
Yani bende şimdi söyle diim bir bilgde orjinal cdde yuklu casperın verdiği cd falan yükledik...
Laptopta sorun yok şimdi masaüstüne yükledik sanırım kodu almayacak laptopta oldugu için yani nasıl kırarım code falan :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...