Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 w810 dan sıkıldım biraz daha fiyatı düşünce almayı düşünüyorum sizce nasıl bir alet ?gps olayı önemli bir handikap benim için dalış yerlerimi belirlemede özellikle.mp3 de nasıldır w serisi kadar performans verirmi ?işletim sistemide cabası =)wi fi olayıda çok iyi birde n95 de 22 mb ram var bunda 256 =)napayım dersiniz? Ürün Özellikleri : Çift Hatlı Yok Genel Özellikleri Boyutlar 106 x 55 x 17 mm Ağırlık 124 gr Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Sesli Arama Yok Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Symbian 90 Serisi Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maksimum 440 saat Konuşma Süresi ? Maksimum 10 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1150 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? 802.11 b Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 GPRS ? Var GPS ? Yok EDGE ? Yok 3G ? UMTS Bağlantı Özellikleri Push E-mail Var E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Var PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Var Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 3.15 Megapixel Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Var MMS Var Melodi Programlama Var Oyun Var + YÜklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 128 MB RAM, 256 MB ROM Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Memory Stick Micro Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği 512MB Memory Stick Micro™ (M2™) birimi, portatif mikrofon kulaklık, masa üstü standı ve yedek Stylus. USB data kablosu,Kadife Kılıf Açıklama Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir. Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından değiştirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ilk olarak telefonunun özelliklerine bizzat kendi sitesinden bak. hepsiburada teknosa vb sitelerde hata olabiliyor. telefonun 256k renkli olması en büyük eksisi herhalde. üzerinde 3mp kamera olup da 256k olması bir problem bana göre. fakat bekleme süresi benim bulduğum bir siteye göre 440 saat ki bu baya iyi bir süre. "kamera o kadar önemli değil benim için, en azından telefonun ekranında" diyorsan gerçekten iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 foto falan önemli değil bende canona620 ve nikon d70s var =) aslında evet 16 milyon olsa ekranı süper olurmuş fakat dikkat edersen çoğu pda 65 bin renk. Aslında birde bana gerekli olan wi fi ile internete girebileyim wi fi bir ortamda,mp3 ün iyi olması söylemiştim.Bİrde ip kamerayı desteklermi onada uyarsa süper olur en son evimiz soyulmuştu gerçi köpek aldım ama köpek olmadığı zamanlarda ip kamera ile izlemek istiyorum sık sık evi izleme şansımız varmı bu telde samsungda öyle bir özellik vardı gerçi direk ip ye bağlanıp video gibi açılırsa vardır kesin heralde. Bİrde bu fiyata varmı başka güzel önerebileceğin pda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hpnin Ipaq die bi ürünü vardı onu tavsiye edeyim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 baba sen iphone al iphone ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben de aralarında özellik olarak fiyat farkı kadar fark olmadığından p990i aldım 1-2 ay önce daha önce de p800 kullanmıştım.symbian desteğini falan da aldıktan sonra gayet iyi oldu p serisi param var alıcam diyosan p1 baya iyi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 almam iphone arkadaşım aldı o söyledi daha doğrusu elinde patlamış alet bozulmuş dokundurmatik olayı hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 arkadaşın biraz kaba kullanmış olamaz mı :) iphone kadar ekranı kaliteli bir telefon yok bunuda eklemek isterim ve giderim. mcx :p edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 olm ona bişey dediğim yok ama hassas dedi yani gördüm harbi bozmuş ayu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben 3 aydir P1i kullaniyorum ve, full dokunmatik ekran telefonlara gore P1i'nin kullanim rahatligi maximum. 256 her ne kadar dusuk kalsada, zaten su anda piyasadaki 5 mp'lik telefonlarin yaninda kamerasida pek iyi kalmiyor. ancak telefon, cok kullanisli, arabirim sorunu cektirmeyen ve en onemlisi saglam bir telefon. [merdivenlerden 2 kat asagiya dusurdum sadece cizildi.] tavsiye edecegim bir telefon P1i.. ancak yeni gozdelerim : LG ks20 ve N82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 fiyat ne civarlarda tam olarak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 800 veya 900 ytle bulmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar