axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 said: Muz olayını ters çevirirseniz, yani muzun insan için yaratılmış olması değil maymunun muza göre değişmesi LAN?! Akıllı tasarım ama ama.. Ama çok mantıklıydı? Chem bi anda bütün inancımı sildin attın. Off benim bunlar üzerine biraz daha düşünmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 doğal muz; seneler boyunca gene splicing yapılarak evrimleştirilmiş muz; benim muz anlayışım; sevgi, saygı ect. bu arada, fındık ezmesinin içinden geçen adam çıkıp "WHATEVER MAAAN" dedi... ilgilenen varsa. ben de ebay'den sattım kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 videolar hoşuma gitti. özellikle 2. videoda adam kavanozun kapağını açınca "there is no new life" demesi koparttı beni eheh.. güzel bi yaklaşım, tebrik ediyorum. edit: yannız cidden hoşuma gitti, geyik yapmıorum edit2:bu da yeni bi paranoya işte patide. "abi sen bu lafı ettin de ironimi yaptın yoksa ciddimiidin.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar