The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 simdi kisa bir sureligine sadece bir uyelik sistemi ve veri tabani lazim, Yani sadece uye olanlarin girdigi ve yazi yazdigi bir site yapmam gerek,. Host var Asp uyumlu 100 mb ayrica. Lakin Aspde yardima ihtiyacim var., Sonucta cokta muthis bir site olmasini istemiyorum Siyah gri,.... nerdeyse hic resim bulunmayan Sadece yazi yazilmasini istedigim bir site gerek. Bunu bi 10 dakkalarini ayirarak yapacak insanlar varsa lutfen ozelden bana ulassin,.[signature][hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 sen ne istiyorsun tam olarak? Adam girecek bişiyler yazıcak onlarda db'ye kayıt mı olacak bu kadar mı?[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 db olarak ne war sql mevcut mu hostunda?[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 100 MB of Space Instant Account Activation Online Control Panel Online Unzip Capability Unlimited Bandwidth SSI (DHTML) WAP Active Server Pages Support - ASP 3.0 Free Database Connectivity: MS Access databases Macromedia Shockwave support Bunlar[signature][hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: hasansemre, 15 January 2004 13:29 tarihinde demiş ki: sen ne istiyorsun tam olarak? Adam girecek bişiyler yazıcak onlarda db'ye kayıt mı olacak bu kadar mı? Gibi. Yani mesela normal bir site gibi olcak. Adminler ve kullanicilar olucak Ama genel amaci bir kutuphane olmak olcak(sadece uyelere ozel) Kutphane desemde o kadar ciddi degil Bir Fantastik olusuma veritabani hazirliyorum desem yeridir. Bir kullanici bir irk girecek ve bu admin in onayini bekliyceek Olrsa Irklar bolumune eklenecek fln. genel ornek bu.[signature][hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 beyler cidden ihtiyacim var acilen bu siteye[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Jester Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bİ SÜRELİĞİNEYSE EZBOARD U DENE GUARDİ
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Kullanıcı yazdığı anda o db'e işlenmiyecek admin kontrol edip onay verirse db'ye yazılacak pek iyi anlamadım ama örnekleri çok var webde.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bu siteyi kuracak bir gonullu varmi? Acilen ihtiyacim var bu siteye.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Jester Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya sen bana icqdan anlat ne demek istediğini tam olarak ben yardımcı olabilirim belki sana[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: The_Guardian, 16 January 2004 14:08 tarihinde demiş ki: 100 MB of Space Instant Account Activation Online Control Panel Online Unzip Capability Unlimited Bandwidth SSI (DHTML) WAP Active Server Pages Support - ASP 3.0 Free Database Connectivity: MS Access databases Macromedia Shockwave support Bunlar 1asphost.com Free... Ama sayfalarınızın altına yazı ekliyolar. Yardım etmek isterdim ama çok yoğun projeler var :([signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Asincim,. O yaiyi halletmek cok kolay. Html de en azinda muthis kolay Bende bir kod var bunun sayfanin en sonuna koyacaksin (FP deki HTML de) Kucuk bir kutucuk cikiyor ama gorunmez.Ve herturlu reklam onun icinde cikiyor ana sayfayi rahatsiz etmeksizin. b sistem cjb.net dede cok ise yariyor herturlu reklam i gideriyor.Simdiki sitemde www.neverendinglegends.tr.cx asp uzerine kurlu olmasina ragmen her sayfasi temiz...reklam fln yok.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bu arada diyorum cidden bole cok karisik ve ugrasli bir site aramiyorum Sadece yazi eklememiz ve okumamiz icin yaratilacak bir site istiyorum[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Öne çıkan mesajlar