Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Solo flüt çalışmaları arıyorum. Bilgisi olanlardan tavsiye rica edicem. Flüt ağırlıklı olupta piano, gitar destekli çalışmalarda olabilir.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Kendin pişir, kendin ye: Jethro Tull. Aşmış adam..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 robert dick var. third stone from the sun'ı dinle. rampal var ravi shankarla çalışmışlardı ordan biliyorum. pan flütte zamfir var. shakakuchi kabul edersen ordan da bir iki isim verebilirim. bud shank cazcı olarak ... fazla yok galiba?... debussy ve handelin flüt için besteleri var onlar da işine yarayabilir[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ayrıca mozartın konçerto ve rondoları var flüt için. en iyisi klasik müzik gibi görünüyo. bi de bi trio vardı geçen sene gelen. bas piano flüt... güzeldi. adını hatırlamıyorum.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Wiccan - Dead Can Dance - Piece for Solo Flute [Bu mesaj Qui tarafından 18 January 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
narin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Jethro Thull : -Bouree -Flut solo bunların haricindede daha baya vardır,arat jethro thulldan..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
Qui Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Flute Solo'nun live olanını buldum inanılmaz.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ian anderson diye arat bi de.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ayrica 30 mayis'da jethro-tull konseri var.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Öne çıkan mesajlar