Valeron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Merhaba $imdi bi sorum var.Uzun suredir actigim konu basliklarindan yeni bir bilgisayar hazirliginda oldugumu anlamissinizdir : ) bundan dolayi evdeki eski 2 bilgisayarin bazi parcalarini degistirdim.Simdi Kardesimdeki Asus board li p4 2.4 Ghz lik bilgisayara 1 gb ram taktim ( 512 vardi) AGP 8X li 128mb Ati 9200SE vardi onun yerine 9600XT taktim,350 W power suppley taktim. yazilim sorunlari var $u anda o formattan sonra tam boardi falan ogrenince cozucem diye temenni ediyorum olmazsa gene burdayiz : P $imdi esas soru bendeki AMD 2500 i$lemcili Epox 8rda3+ ana kartli bilgisayara 9200Se taktim 300 W lik power suppley taktim bilgisayar aciliyor ve acili$ ekraninda kaliyor.(yani i$lemcininf alan yazdigi ekran) orda takilip kaliyor bunun sebebi ne olabilir? Ramler 512 taktim 2 tane 256 lik yani.Kontrol ettim saaglam takilmi$lar hepsinin takimi tamam uyu$mamazlik olaiblir mi veya niye acilmiyor bu pc? Simdiden tesekkurler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hard disk falan değiştirip taktıysan bunların primary-secondary master-slave ayarları yanlış olabilir, en büyük ihtimal bu. HDD'nin arkasında jumper var, ufak plastik parça, onu kontrol et önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ama abi direk ana sayfada takiliyor ona bakiyim tamam hdd degi$tim de yani direk anasayfada i$lemciyi yaziyor kaliyor geriisi yok ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tamam işte. Ram falan sayıyodur, işlemciye bakıyodur :) sora idelere bakarken çuvallıyodur. kontrol et bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ram falan sayma yazisi cikmior abi ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tek 256 ramle açmayı dene ram yuvalarını temizle, tozunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 e o zaman ramlerinde çürük var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 belki dual channel deniyordur ondan da olabilir bi de bios ayarlarına bak sonra kaldığı ekranda hata mesajı filan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bi sürü ihtimal var da en olasılar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ekran da bir hata çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cok enteresans ekilde hic bir tepki yok,islemci yaziyor iste yukarisinda yazilar normal,altta del'e bas falan basiosun bi$i cikmior anlayamadim uyu$mazlik olsa acmazdi heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 en kötü ihtimal bios gitmiştir. Öyleyse eğer pek yapılabilecek bişey yok. Ama sanmıyorum Ramleri kurcala. Ramler sağlam diyosan Ram slotlarında problem olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 o/c falan yaptıysan eğer biosta default ayarları yükle, öyle dene bi. işlemciye yaptığın oc ram leri de etkiler, belki o taktığın ramler yemiyodur oc yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 over clock yapilmadi abi.Abi ram slotlarinin cali$mamasi mumkun degil dun denedim onceki gun kullaniyodum bilgisayari .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 psu da sorun olabilir mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar