Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Merhaba. Sitemi barindirdigim hosting, guvenlik nedeniyle [fopen] yetkisini kapatmis durumda yani soyle bir hata aliyorum; fopen said: Warning: fopen() [function.fopen]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/.... Hosting'e mail attim ve [allow_url_fopen]'i acmalarini soyledim ve dolayisiyla acmadilar. Fakat farkli bir yontem ile cURL ile yapabilecegimi soylediler. Ama yeterince php kodlama becerisine sahip degilim. Konu ile bilgisi olanlar var ise yardım ederlerse sevinirim. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sen dosyayı açıp ne yapıcağını sölesen biraz açıklama yapsan. CURL ile birçok dosya işlemi yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 a said: $xml_parser = xml_parser_create(); xml_set_element_handler($xml_parser, "startElement", "endElement " ); xml_set_character_data_handler($xml_parser, "characterData " ); if (!($fp = fopen($file, "r" ))) { die("could not open XML input" ); bold olan satirda hata aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ilk ve son up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://www.namepros.com/programming/190023-curl-alternative-to-fopen.html işine yarar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gormemis olanlar olabilir halen ayni dertten muzdaripim cURL becerisine sahip olanlar, yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar