Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir sorum daha var....


Ozzytheguitar

Öne çıkan mesajlar

Ev alabiliyorsun.


İki tür ev var ; Birincisi standart hazır evler bunların şekli boyu herşeyi belli. İkincisi ise zeminle alınan evler bu evleri alıyorsun ve yer kaplaması duvarları herşeyini kendin custimize ediyorsun.

Ev dekoru için craftları açman lazım veya satın alıcaksın oyundaki crafterlardan . Carpenter ozellıkle ev esyası yapmak ıcın kullanılır. Tailor olanda mesela yere yüzülmüş ayı postu falan yapmak için.


Ayrıca aldığın evlere vendor yanı senın adına satıs yapıcak eleman koyabılıyorsun.

Ev kuralları bayagı genıs ev aldıgında konusuruz :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Swoop mor renkli bir kuş. Spritualıty e gıttıgınızda hemen çıkıstan sağa yukarı dogru ıdın, sarmasıklarla kaplı bır magara gırısı var. Gırdıgınızde bıraz ılerısınde sağda bir pırıltı şeklinde gate var oraya girdiğinizde aslen Dread Horn questine çıkan yere gidersiniz ancak orada Swoop denilen kuşda bulunmakta.


Her öldürdügün üzde 2 - 2.5 K gold ve olabilecek en ii loot çıkar üstelikte arada bir minor artifact dusme sansı vardır.


Buraya gidebilmeniz içi n yew sehrının ortasındaki pırıltılı gate den elf sehrıne geçerek aşağı dogru ınıldıgınde sağtarafta eteklı bır quest giver dan dread horn questını almanız lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...