sir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Koklayıp kaçtım! Hipnotize bir kedi gibi kendi patilerimi öpüyorum Kontrolden çıktı artık çıplaklığım Özgürlüğüm artık..kontrolden çıktı! Beni görünce utanan kazlar tanıyorum Popolarıyla uzaklaşıyorlar birbirlerinin peşi sıra Bir mevsim sakatlanmış, ve güvercinler iş başında Dökük yapraklar dışında kimlik çıkmıyor hüzünlerinden İçinde farelerin sarhoş olduğu bir lağım girdabı dışında çiçeklerin solduğu sevimli silüetler bir günahkarla aynı adı taşıyorum! felaket tellalları el ovuşturuyor (yalnız kalan çocuk ürpertisi onu yalnız bırakan kadın sessizliği) çayımı karıştırıyorum, fırıldaklar yükseliyor kafası güzel bir fil gibi ağaçlara sarılıyorum dışardan bana bakmanın ucuzluğudur bu (hem gözlemci hem gözlenen hem de ikisinin sürekli yer değiştirmesi) pastoral kasabalarda direksiyonlu deliler birer dernek kurduğunda belgelerimi hazırlayıp başvurmayı düşünüyorum patiklerimi annem ördü hunimi babam taktı (gömleğimi kendim aldım, onun aşkı bana XL) ve hemencecik öpüp kaçtım ben! ağzımda ıslak bir ayrılık kaldı dilimin tökezlemesiyle konuşmayı unutmam aynı ana denk geldi artık gözlere gerek yoktu artık kulaklara gerek yoktu hakikat beni katletmişti ve ben hayale karışmıştım çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar