Katra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Msnimi isteyenler özel mesaj atsinlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bende yeni bi karakter açtım.yardımları bekliyorum :) oyun içinde dwayne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutorosi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 check your pm. oyunda lunadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 the server has crushed dedi? noluoyoruz. :D bu arada dağ bayır,yaratık tameleyen birisini görürseniz o benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Oyun crashed oldugu ıcın Swoop ta kaldım :) oyun gelınce gerı gelıcem. Lunada herkes birbirine yardım edıyor o yuzden sadece sormanız yeterlı olan kısılere ben olmasam dahi. Pm dan isteyen arkadasa msn mımı verdım oradan yardım etmem daha hızlı olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sarışınım, güzelim , millete msn dağıtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 neden göçmüş diye bakarken bi kere de ben göçerttim demin :) neyse leath sağolsun hallettik, artık göçmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar