Siamon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 şimdi ben cd den pc e müzik çektim rip yaptım yani ama winamp 5.0 rip edilen şarkıları çalarken çok kasıyo hatta 5-6 kere yan tuşuna basarak kaydırırsam şarkıyı pc kitleniyo buna nası bi çözüm önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 winamp 2.99 ya da 3.0 a dönmek gibi bir çözüm önersem? :P[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 valla dönecem heralde ama 5.0 ın da görselleri çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 winamp5'de dosyayı hangi format'da ripledin? eğer pro lisansın yoksa aac formatı ile ripliyor, dolayısıyla yavaş çalman bayağı normal.. winamp pro lisansı ile birlikte sınırsız hızda mp3 rip etme özelliği açılıyor, o zaman problemin düzelecektir ;)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar