Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 - Patiler tarafından hazırlanmış, World of Warcraft ile alakalı rehberler burada listelenecektir. - Listelemede herhangi bir ayrım gözetmeksizin, gönderim tarihine göre düzenlenecektir. - Sorularınız ve tebriklerinizi lütfen kişilerin kendi açtıkları başlıklarda yazınız. [hr] Shadow Priest PvE Guide by ad3m Hunter Stat, Talent, Rotation Rehberi by Aluriel, DoGMeaT ve scorch Değişiklikler için lütfen Baggio veya Gangren'e başvurunuz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gereken ilgi görmemesi nedeniyle artık Sticky olmayacak. Rehberler WoW Hakkında Bilmek Istedikleriniz başlığında yer alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben mage guide yazabilirim diye özel mesaj atmıştım, cevap gelmemişti bana, çok üzülmüştüm, ağlamılştım hep :p öyle olunca da bi daha elleşmedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Hala yazmak istiyorsan hiç durma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar