Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 - Patiler tarafından hazırlanmış, World of Warcraft ile alakalı rehberler burada listelenecektir. - Listelemede herhangi bir ayrım gözetmeksizin, gönderim tarihine göre düzenlenecektir. - Sorularınız ve tebriklerinizi lütfen kişilerin kendi açtıkları başlıklarda yazınız. [hr] Shadow Priest PvE Guide by ad3m Hunter Stat, Talent, Rotation Rehberi by Aluriel, DoGMeaT ve scorch Değişiklikler için lütfen Baggio veya Gangren'e başvurunuz. Teşekkürler.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gereken ilgi görmemesi nedeniyle artık Sticky olmayacak. Rehberler WoW Hakkında Bilmek Istedikleriniz başlığında yer alacak.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben mage guide yazabilirim diye özel mesaj atmıştım, cevap gelmemişti bana, çok üzülmüştüm, ağlamılştım hep :p öyle olunca da bi daha elleşmedim valla.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Hala yazmak istiyorsan hiç durma :)
Öne çıkan mesajlar