Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha Fazla RS?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Daha Fazla RS?

Audi daha fazla RS modeli geliştireceğini açıkladı. Audi’nin araçlarını geliştiren “quattro GmbH” tarafından geldi bu açıklama.

Geleneksel olarak “RS” Audi’ler, O kasanın üretiminin bitmesine 2 yıl kala üretilirler, yani sadece 2 yıl için üretilirler ve aynı anda üretilen iki RS modeli de olmaz. Ancak quattro bölümü yöneticisi Werner Frowein, bu stratejinin değişeceğini ve yeni kasa araçlar piyasaya çıktıktan 2 sene sonra RS versiyonunun üretilebileceğini ifade etti. 4 yıllık kasa ömrü biçince değişen birşey yok gibi duruyor :) amma;

Bu da TT’nin veya S5’in kısa süre içinde RS versiyonlarını görebileceğimiz anlamına geliyor. En heyecan verici modelinde R8’in RS modeli olacağı kesin.

Ancak quattro aynı anda iki üç RS modeli üretecek mi, yoksa her defasında sadece bir RS versiyonu mu üretecek belli değil :

NTVMSNBC.com kaynaklıdır haber.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

para
o zaman gallardoyu gecer

tamam gecsin ne var diyeceksinizde

gallardo r8 in ustu ve markasal olarak audi nin gucu o seviyede arabaya yetmiyebilir

yani o zaman ferrari lamborghini grubuna giriyor demektir

mercedesin de var 600 bg lik arabasi ama super otomobil degil normal versiyonunu guclenmisi olarak satiyor ama oturup ben super otomobil gallardodan iyi yapicam dersen orada zor
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:
Etox güzel proje. Lamborghini de traktör yapmış ilk :) Etox'un 225HP Volvo motorlu versiyonu da üretilebiliyor hem. Zamanla olacak şeyler.

Zamanla da olmaz bu işler. Geç kalmışız otomobil sanayisine bi kere. Koskocaman çin ekonomisi bile zorlanıyor ürettikleri otomobilleri avrupa standartlarına getirmeye...

Kafadan arada 100 senelik bir teknoloji farkı var. Sağdan soldan parça toplamadığın sürece şu vakitten sonra çok zor Türkiye'nin dünya pazarında satabileceği bir araba üretmesi...

Tekstile benzemez yani. Otomobil çok daha kompels bir yapı.
Sosyal ağlarda paylaş

Demin bende onu okudum. Yeni Enzo da mesela V12 yerine hafif olsun diye V8 kullanmayı düşünüyorlarmış. Çift turbolu ama :D Daha güçsüz olacağını zannetmem...

Ancak daha güçsüz olsa bile ağırlıkta beygirle beraber azaltılırsa gene aynı performansı verir araç. Benim beygir den kastım aracın performansı. Tek kapı coupe araba alıp 14 saniyede 100 e traktör sesleri eşliğinde çıkmak istemem açıkçası onu söylüyorum...

Ha yok etoxun her yeri karbon fiber olur 75 beygir motorla bile 6-7 saniyede hızlanır, oluyorsa öyle olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...