Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Fistan said: kızın sagında solunda erkekler varsa bi ara "seni kıskanıyorum ben ya çevrende erkekleri görünce" de, anlar o. kızda " aa niye kıskanıyorsun ki " derse nedicek genç : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 "bilmem eee öö neyse boşver" diyip geçiştirecek orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Llama said: _TaYFo_ said: Haklı olabilirsin Llama kardeş,belki de şu an göremiyorum durumu bi 5-10 yıl sonra falan daha iyi anlayacağım sanırım ya senin yaş kaç 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 20 yaşında evlilik neden düşünüyorsun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Garip bi duygu çok ta mantıklı olmadığının farkındayım ama onla olan iletişimimizi düşününce,sezgilerimle beraber bu kızla evlenirdim ben diyorum garip bi duygu.Çok eski maziden de anlamı var benim için ne de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 "Yapmadıklarından pişman olmaktansa yaptıklarından pişman ol" Derim ben. @Angelotti asdfhkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kim söylemiş bu sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Hatırlamıyorum ama aklımda kalan bi söz severim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 zydar said: _TaYFo_ cum 3 tane aynı evde yaşama ilişkisi gçeridm hatta 4 sanırım sayısın artık karıştırıyorum sürekli. Hepsiyle evlenmeyi düşündüm. istedim. Evlilik vs konuşuldu. Çocuk yapmak bile mevcuttu. hatta 4 kere 100 de 99 baba olucam dediğim zamanlar oldu ama şans benden yana oldu ve hamile kalmadılar. Bu kadar ileriye bile gidebilmişken ayrılabiliyorsunuz insanlardan. O yüzden yaşın daha 20 iken kalkışma skaın böyle birşeye demek isterdim ama yazarken bile tiksindim kendimden. Aşıksanız, istiyorsanız sonuna kadar gidin. Yoksa ömrün boyunca merak ediceksin. üzülüceksin olmadığı için. Benim tavsiyem doğru zamanı anı kolla. burdada konuşalım. destek olalım sana ;) Hocam sence doğumgününde bi ara bi köşeye çekip tamamen açıklayayımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İyi fikir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ilk sevgilinmi.19-20 civarında insanlar genelde böyle ilk sevgilileriyle evlenicem derler.sora unuturlar. aşkta gurur olmaz.arkadaşına aşık olmak şanssızlık.olsun sonuçta aşk bu.arkadaşta olsa söyliceksin.olur yada olmaz.2 ay üzülürsün belki.sora geçicektir yani bir erkek ve kızın birbirlerine aşk ilan etmesinin kime ne kaybı olabilir ki. duygularının içinde kalmasından büyük acımı var.söyle gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Doğru söylüyorsun Red Kardeş.Doğum gününde ona güzel bir hediye alıp ondan bir kaç gün sonra da herşeyi açıklamayı düşünüyorum.Tabi doğum gününde sevgilisi falan varsa ve görürsem..........İşte o zaman ne olur halim bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Evet son yazışımdam beri belli bir zaman geçti.. Doğum günü partisine çağrılmadım.Daha doğrusu parti oldu mu olmadı bilmiyorum,msn iletisinde hep o tarih yazıyordu halbuki.Bu arada parti doğum gününden 1 hafta önceydi.Ablasının da olduğu görüşmemizde beni de çağırmışlardı ama niye böyle oldu anlamadım.Parti gününün 1 hafta sonrasında da bayram mesajı gelmişti sevgili aşklı bi cümleydi ama tabi herkese göndermiş çünkü bayram mesajlarında hep adı soyadı yazar.Ben de hazır artık iletişim böyle kopmuşken seni çook seviyorum diye bir mesaj attım.Cevap gelmedi.2 gün sonrasında da doğum günü kutlama mesajı gönderdim.Sağol ya teşekkür diye bir cevap geldi.Anlayacağınız artık bağlar koptu gibi zaten üniversiteler de ayrı şehir aynı olmasına rağmen.Onu görme şansım yok.Geçen ocak ayında büyük bir fırsat ele geçirmiştim ama değerlendiremedim.O zaman tam olarak sevdiğimi söyleseydim olacaktı.Ama hata ettim işte.Şimdi söylesem de bi faydası olmadı ne yazıkki..Yüzyüze olsak onu etkileyebilirim gene belki ama işte yollar ayrıldı bir kere... Paylaşayım dedim sizlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sonunu düşünen kahraman olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 uzun zamandır arkadaşsanız kızın bir hissiyatı yok demekki. öle bişi olsa bu zamana kadar olurdu. daha önce başka bir topikte de dediğim gibi, gidip konuşup rahatlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ufaktan belli edebilirsin konuşurken . tepkisi değişmiyorsa kasma bile dicem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar