Lexius Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 biraz su biraz buz biraz beyaz bir bardak azim dolu yeni gri markasız önemsiz hiçlikle dolu tadına doyulmaz üzüm enfesi ince uzun bir şişe düşün beyaz dolu biraz müzik biraz keder biraz dem biz atamızdan öğrendik hak yolu biraz dua biraz iman biraz içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yorum yapmaktan çok rakı içesim geldi ben bi tekel bayii arayam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 çok başarılı olmuş:) aç karnada olsa sabh sabah benim bile canım çekti bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 seni yıllar değil mevzular yormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hadi merhaneye gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gidiyomuyuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hersey guzel hosta sen buraya bide balik koysaydin uff derdim valla(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 rakı varken gerisi teferruattır. hehe. öyle ama. eline sağlık lex im. ulan ben olmasam hala çay bardağında içiodun ibiş! : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar