Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle yeter bok attığın be sussan biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 türkiye ligini geçiyorumda, daha önce bir avrupa kupası maçında bu kadar açık bir ofsayttan verilen gol görmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Luinir said: eagle yeter bok attığın be sussan biraz saçma sapan konusma asabımı bozma ofsayt değil mi gol? ayrıca yeter bok attığın ne demek nerde bok attım da yeter çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu sene gs'nin nizami olmayan golleri çok oldu,şans işte neyse yensin gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle_dnz said: Luinir said: eagle yeter bok attığın be sussan biraz saçma sapan konusma asabımı bozma ofsayt değil mi gol? ayrıca yeter bok attığın ne demek nerde bok attım da yeter çekiyorsun gol ofsaytta foruma katıldığımdan beri galatasarayı çekiştirip duruyorsun ayrıca helsingborgun attığı 2.gol 5 metre ofsayt değilmiydi ben mi yanlış gördüm koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu golu gs yemiş olsaydı hakemin tepesine üşüşürlerdi hasan sas döverdi hakemi adamlar seslerini çıkarmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Luinir said: eagle_dnz said: Luinir said: eagle yeter bok attığın be sussan biraz saçma sapan konusma asabımı bozma ofsayt değil mi gol? ayrıca yeter bok attığın ne demek nerde bok attım da yeter çekiyorsun gol ofsaytta foruma katıldığımdan beri galatasarayı çekiştirip duruyorsun ayrıca helsingborgun attığı 2.gol 5 metre ofsayt değilmiydi ben mi yanlış gördüm koçum helsinborg macını izlemedim bilemicem onu ayrıca gsyi çekiştirmem normal fbliyim ben avrupada objektif davranıyorum kötü niyetli çekiştirme yapmıyorum asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle_dnz said: bu golu gs yemiş olsaydı hakemin tepesine üşüşürlerdi hasan sas döverdi hakemi adamlar seslerini çıkarmadılar sanane seni mi gerdi acaba hasan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 luinir konusma tarzını çirkinleştirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle'ı bilemem ama hasan beni geriyo tipi olsun mimikleri olsun sokakta görsem koşarak üstüme gelip aptal saptal itiraz edecekmiş gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sen de sinirlendirme, zaten stresliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kesinlikle adamdan nefret ediyorum futbolu çirkinleştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Luinir said: sen de sinirlendirme, zaten stresliyiz gole ofsayt dedim onun dışında kötü bişey demedim gayet iyi niyetli yazıyorum ayrıca gol ofsayt bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 penaltı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 serkan balıklama helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 penaltı değil oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yalnız buda penaltı değil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 helal serkan ya yanında 2. bi adam olunca gerçekten yeteneğini gösteriyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kaçırcaz ilahi adalet tüh tutmadı :F paslanmışım artık tutmuo :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 puhahah hakemi gören de Ulusoy Federasyonundan sanır... çok komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 2-0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ohaaaaaa kırmızı yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ahah kırmızı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 olaya bak ya ee luinir ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 song da doksana çaksaydı keşke ooo bir de kırmızı kart :D yok yok tam TFF hakemi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar