Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wii

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

zaten gamecube oyunlari icin mutlaka lazim gamecube controller ile gamecube memory karti

aletin ustunde kapagi var kaldirip takiyrosun ikisinide oraya

ama gamecube de guzel olan oyunlarin yarisi wii ye cikti geri kalan yarisi cevirilme asamasinda

bir MGS1 in meshur remake i var sanirim oynamaya deger onuda bulamadigimdan bosu bosuna gamecube controller almis oldum :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
bu alet aklıma girdi son günlerde, bir kaç sorum olacak. önceki cevaplardan falan kafam karıştı, bazı şeyler de sürekli değişiyor sanırım. güncelleme olsun biraz da.

xbox360 veya ps3 almayı hiç düşünmüyorum, zira hd televizyona para yetiştirmek yok pek hesabımda, 70 ekran civarı hallice bi tüplü tvyle de zor anladığım kadarıyla diğerleri, derdimi açıkladıktan sonra sorulara geçeyim:

1- bu aralar bu aletin fiyatları ne civarda? nereden almak daha ekonomik olur? almışken şöyle wiifit falan bi iki zımbırtısı olsun da istiyorum mesela.

2- ikinci eli alınır mı? xbox'ın 3 kırmızısı gibi efsane sorunları var mıdır?

3- bölgesel farklardan garanti kapsamı dışına çıkmadan kurtulmak mümkün mü? (freeloader
aynı şekilde çip taktırırken her türlü garanti gider mi? bi de fiyatları ne bu yöntemlerin üç aşağı beş yukarı?

4- bi de sorulmuş ama cevab verilememiş sanırım, ya da ben görmedim: çip taktırırsak online oyunlardan banlanıyo muyuz? nedir ne değildir?

kısmen bile cevaplasanız iyidir, kararsızlıklardayım.
Sosyal ağlarda paylaş

1- ben mediamarkt dan aldım full set halinde hatta içinde wii music de vardı ekstra bir kıl da oradan gldiama galiba fazldan bir nunchuku almam gerekti

2- ikinci eli alınabilir duruyor yani öyle ölümcül şeysi yok ben henüz bozamadım (ama çok da oynayamıyorume vde tek televizyon ve zamanım olmadığından ehe)

3- evet.. rular yeni bir çipleme tekniği geliştirdi direk disk okuyucuya by-pass yapıyorsun eskisi gibi lehimle fln uğraşmıyorsun

4- yok abi banlanılmıyormuş ama henüz denemedim yani ben de istanbula dönnce deneyeceğim haber veririm
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni chip (drivekey) ebay'de 38 dolara var. Ve çok beceriksiz değilse herkesin kendi takabileceği bi şey.

http://www.drivekey.com/how-it-works/

Garanti de gitmiyor tabi bu sayede. Bi de zaten son çıkan wiilerde çipin takıldığı yerde olan entegreyi kaldırmışlar, onlara anladığım kadarıyla eski çipler takılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya bende wii var ama tozdan görünmüyor artık.
wii fit sports ile beraber almıştık.
başka oyun yok.
teniz bowling ya da slalom kayak mı oynicam abi bunda, 2 günde hevesim geçti gitti.
baska da oyunları arastırmadım.
napıcaz bunu bi değerlendirelim, bi oyun söyleyin alayım.
1 nunchucku var 2 tane de kumandası? kumanda mı deniyo onu bile bilmiyorum o kadar uzagım wii'den.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

başka oyun yok.
teniz bowling ya da slalom kayak mı oynicam abi bunda, 2 günde hevesim geçti gitti.
1 nunchucku var 2 tane de kumandası? kumanda mı deniyo onu bile bilmiyorum o kadar uzagım wii'den.

eve kiz cagirip kizlara sow yapcan abi
baska pek bi ise yaramaz
bide eve cocuk gelirse mario kart ac atari oynasinnar iste
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

başka oyun yok.

virgin wii yse alayim senden bir softmod denerim:D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...