Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Elimde bir A4 kağıt var ve bir sayfa yazı, ben bunu tarayıcıdan tarattım jpeg oldu. Ben bu jpeg dosyasının içerisindeki yazıları tarayıp txt olarak çevirsin istiyorum. varmı böle bi program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tarayıcıların standart bi yakalama programı vardı ismini hatırlamıyorum. Ama çok hata yapıyolar. Tek tek düzeltene kadar imanın gevriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yanlış scan modunu kullanmışsın sanırım, sadece yazıları scan etmek için bir mod ve program vardı, OSR scan miydi ööle bişeydi galiba:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 OCR (optical character recognition) yazilimlari eski tarayicilarla birlikte gelmiyordu ama tarayicin yeniyse buyuk ihtimalle surucusunu yuklerken OCR da yuklemistir. OCR'in yoksa http://weblogs.asp.net/jgalloway/archive/2006/10/01/Free-OCR-software_3F00_-You-may-already-have-it_2E002E002E00_.aspx adresinde birseyler var, bakin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 buldum saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Abyss Finereader da iyi programdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Charsi said: Abyss Finereader da iyi programdır. evet onu buldum zate :) sende saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Indirmek isteyenler için: Abbyy Fine Reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar