Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itunesten ipod'a şarkı atmak ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

iPod'u taktığın zaman sol tarafta menüde iPod'un gözükmesi lazım.

O menüden iPod'u seç. Alttaki resimdeki gibi "sync only checked songs and videos" u seç. Yoksa her şeyi iPod'a atmaya çalışıyor.

Sonra müzik kütüphanenden iPod'a atmak istediğin şarkıları ve videoları seç. Büyük ihtimalle başlangıçta hepsi tikli olacak. Unselect all dersen daha ferahlarsın.

Sonra da yine soldaki menüden iPod'u seçip, sağ alttaki sync tuşuyla (ilk resimde gözüküyor) seçtiklerini iPod'a atabilirsin.

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle ufak bi problem var.

iPod'u bağlıyorum bilgisayara iTunes'i açıyorum Sol da Devices kısmı çıkıyor parça atıyorum ipod'a eject yapıyorum sonra o Devices kısmı yok oluyor. Tekrar onu meydana çıkartmak için iTunes'i kapatıp tekrar açmam gerekiyor bunun itunes'in içinden bir ayarı falan yok mu sürekli böyle kapatıp açıcaz mı itunes'i ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mavi said:
Şimdi şöyle ufak bi problem var.

iPod'u bağlıyorum bilgisayara iTunes'i açıyorum Sol da Devices kısmı çıkıyor parça atıyorum ipod'a eject yapıyorum sonra o Devices kısmı yok oluyor. Tekrar onu meydana çıkartmak için iTunes'i kapatıp tekrar açmam gerekiyor bunun itunes'in içinden bir ayarı falan yok mu sürekli böyle kapatıp açıcaz mı itunes'i ?

niye eject yapiyorsun ki? o ipodun bilgisayar baglantisini kesecegin zaman yapman gereken birsey..
Sosyal ağlarda paylaş

kabloyu çekerken falan dikkat etmeniz geeken şey bilgisayara bağlıyken, sol üstte yada sağ üstte process iconu oluyor, şarkı atarken dikkat edersen ufak bir loading iconu döner. o varken çıkarmak sakıncalı, onun dışında kolay kolay bişi olmuyo, ha ben geçen sene bütün müzik arşivimi makina resetlendiği için kaybettim ve günlerce ağladım o ayrı, pratik bilgi olsun, en azından winamptan atarken emin olamıyo insan atıp atmadığını o animationı takip edersen daha rahat olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...