deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ulan 3. senem alttan 6 tane ders var, temizleme şansım da var,şu önümüzdeki 10 gün boyunca ders çalışsam vizelerden de iyi not alırım ama gel gör ki ders çalışamıyorum. Elime kağıt kalem, kitap alasım yok. En sağlam girecek sınava 2 gün kalmış ben boş işlerle uğraşıyorum... Off çekin fişimi de Zion'a gideyim yeter ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Boşver çalışma en iyisi. Çalışıpta ne yapıcan. Ülkemiz çok kirli. Çöpçüye de ihtiyaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 gel dotaya +2 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Çöpçü deyip geçme çöpçüler iyi para kazanıyor kışlarıda bedava helva yiyorla ısınmak için ohh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kıprısta 2.3k ytl alıyomuşlar. Ayrıca yurtta bizim odayı temizleyen kadında 2008 model fort fiyesta var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 liseden kalma alışkanlık abi naparsın ben de çalışamıyorum şu an boş boş paticikte msnde orda burda gereksiz şeylerle uraşıyorum sınavıma 15 saat kaldı %25im şu an hatta o bile diil şu halimle girsem 10 felan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 CaNNi said: Kıprısta 2.3k ytl alıyomuşlar. Ayrıca yurtta bizim odayı temizleyen kadında 2008 model fort fiyesta var :P o arabayı alcak kadar kazanıyosa bende gelir temizlerim edit: bence çalış..zararın neresinden dönersen kardır..ve ilerde çalışmadığına pişman olursun kesin..o yüzden çalış derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 benimde çarş 17.00 itibariyle başlayacak son sınavım var..hemde en zor ders.ama işte gel görki notları sadece bir kere okudum (15 syf) bide sabah bi ödevimi yapmam lazım..aynı zamanda sınava çalışmam lazım nası yapçam bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Othranx said: gel dotaya +2 =P Hacı gelcem de sizin patch eski, dtr'de oynayamıyorum sizin patchle güncelleyin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar