Sir_Davion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Netten DAOC'un US versiyonunu indirdim. Oynayabieceğim bir sunucu varmıdır acaba?[hline]Has hell frozen over yet...
ivan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 e önemli olan olay account zaten. Account'un varsa oynarsın tabii :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Sir_Davion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Sorunumda o zaten Leader. Acountum yok nerden alacağım yardımcı olurmusun?[hline]Has hell frozen over yet...
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 nerden indirdin. indirdigin yerde eu da varmıydı
Sir_Davion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Emule isimli programla indirdim. EU versiyonuda mevcut orda. Emule programını www.emule-project.net adresinden indirebilirsin. Ben bu sunucundan çektim; ed2k://|server|193.111.198.139|4242|/ Eğer daha fazla sunucu istiyorsan bu adrese git;http://donkeylist.com/s/8b12a907c9563e9b78963998e45de96a/ Bu arada bedava account alabileceğim bir yer varmı yada sunucu? US te yoksa EU'yuda indirebilirim.[hline]Has hell frozen over yet...
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Öle birşey yapma imkanın yok, account sahibi olabilmek için orijinal oyun alman gerekiyor orijinal aldığın oyuna ait CD key ile account açtırabiliyorsun, yani bir CD KEY = 1 Acc.. Emulatör veya benzeri birşeyi yok o nedenle elinde oyun olsa dahi bir işe yaramaz.. Kısacası bedava oynıyamazsın, bedava server veya bedava acc bulamazsın.. illaki parasını ödiyeceksin ve alacaksın..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU
Sir_Davion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Pekala oyun orjinal olmasa sadece accountu para ile alabilme gibi bir olayım varmı? Eğer varsa ne kadar? [Bu mesaj Sir_Davion tarafından 01 Şubat 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ici dolu accountlar 50-500$ arasI + aylIk 12$ ... Bosh accounta satana hic rastlamadim ..[hline]My Eyelids Sink Into The Blackened Canvas Where The Dreams Are Painted
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Account alim/satimi hem guvenli degil, hem yasal degil. Siz oyun yapimcilarina uc kurus kazandirmamak icin bu derece cirpindiginiz surece de hicbir oyunda Turkey Official Game Server gibi bir olusum olmayacak, hicbir fifada Turkiye ligi olmayacak, vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 acc satimi yasal deil zaten kimse acc satmiolar onlar game play time ini satiolar orda harcadıkları emekleri hehehe oyun yapımcıları çakalsa oyuncular 2 kat çakal![hline]karga theurgist of The Forsaken 16 yıl sonra ... Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Admin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 test Paylaş https://forum.paticik.com/topic/298-kopya-daoc-icin-server-varmy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Kopya DAOC için server varmı? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar