Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mağazadan alınan cihaz nasıl geri iade edilir?

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.

2 gün önce bir dell laptop aldım. Cihazdan memnun değilim, gürültülü ve dvd okuyucusundan gelen garip bir ses beni rahatsız ediyor. Tüm modellerindede bu sorun mevcutmuş. Ben şimdi bu laptopu mağazaya nasıl geri iade edebilirim? Paramı nasıl geri alabilirim bir bilginiz varmı?

Bu arada cihazı Bursa Gold Bilgisayar mağazasından aldım.

Cevaplarınızı bekliyorum (acil olarak).

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de alırken bunu söyledim. Dedim işte memnun kalmazsam geri iade edebilirmiyim diye, hayır dedi. Dedim tüketici hakları bık bık v.b. Susmuştu. Tabi bunu sorduğum kıytırık stand görevlisi. Müşteri ilişkileri departmanına çıkıp konuşmam gerek.

Birde aldığım ürünün orada teşhir ürünü yoktu. Yani cihaz evde kutusundan cıkardığım da bana sürpriz oldu. Orada açık olmayıp, kurcalayamadığım için bir mazaret gösterebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiçbir paketini atmadım. Hatta üzerindeki jelatinleri bile atmadım ayrıca özel biryere koydum. Yapıştırıp, sıfır gibi yaparım. Tüm aksesuarlarınıda sıfır gibi yapıp koyarım kutusuna. Bantlarım. Güvenlik şeridinide yırtmadım. Onuda takarım üstüne tekrar.

Belki açılmamış gibi geri alırlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Teknosa için konuşuyorum,

Eğer üründe magazada görülebilir bir sorun var ise ilk 15 gün içinde magazada stokta mevcut ise direk yenisi ile birebir değişim yapıyorlar. Ama hiçbir çizik vb olmayacak. Ve tüm aparatları mevcut olmalı. 15-30 gün arası ise teknik servise yollayıp değişim işlemi var.

Eğer ürünü beğenmediysen ilk gün birebir değişim var. Sonraki 14 gün ise %15 kullanım bedeli kesip paranı veriyorlar.

Gold da da bunlara yakın değiştirme hakların vardır büyük ihtimalle bir gidip sor bence. Ama kapalı kutuyu aldığın gibi mağazada denemen lazım böyle şeyler alırken. Eğer çok gürütülü bir şekilde çalışıyorsa bozuk felan de.

Ayrıca tüm Dell lerde böyle bir sorun yok benim dizüstüm 1 yılı geçti hala hdd sesini zar zor duyuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...