pogodi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yani şimdiden kasma kendini şu kadar çözmeliyim diye. konu eksiklerini çok zaman geçmeden gider, üzerine konuyu kavrayana kadar çöz. şanslısınz ki 4 yıllıksınız. yavaş yavaş sindire sindire öğrettiler size=) bizde mesela parabol lise1in sonlarına denk gelmişti, işlememiştik. lise2nin başında 1 hafta işlemiştik kimse bişey anlamamıştı. geçen senenin başında da adam gibi öğrenemedim dersanede bildiğin bela olmuştu başıma. sınavdan 2 hafta önce falan öğrenmiştim anca=) kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 konuları dersaneyle birlikte gitsem yetmezmi yav ilk dönem? şimdi dersaneden verdikleri ödevleri yetiştirmeye çalışırken zaten çok kasabiliyorum bazen, bi de konu öğrenmeye kalkarsam kendi başıma ölürüm gibi =/ dersanede gördüğümüz konuları kaçırmamaya çalışıyorum şimdilik. entalpileri bile öğrendim sonunda =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 =) yok şu an kadar öğrendiklerinizden bahsediyorum ben. örneğin oturursun bi mutlak değer çözersin 50 soru falan, hatırlamış olursun. ama atıyorum trigonometri, çok eksiğin var tek başına halledemiceksin, yardım alırsın hocalardan. daha ilk gün yaa kasma çok. özendim enee=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 var ya öyle günde 100 soru 200 soru falan yalan bence. yani kendi adıma. dersleri iyi dinle ve bir de denemelerde yapamadığın soruların peşinden git. aha bu ikisi yeter de artar bence. ekstra olarak ulan anlamadım galiba dediğin konu olursa işte o zaman otur 4-5 test çöz, yapamadıklarını anlattır o zaman kavrarsın konuyu. ben bunları yapmadım ama keşke yapsaydım insan geç fark ediyo. allah kahretsin gene düşük geldi puan diye ağlamak yerine git öğren nasıl yapıldığını o soruların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Drall said: şimdi şöyle bir sorum olacaktı. bu sene össye girecek birisi olarak günde kaç soru çözmek hoş olabilir şu sıralar? 50-60 yetermi 100-120 vurmak lazımmı yoksa? bir de deneme sınavında 102 net yaptım(22 türkçe, 0 sos, 22 mat1, 18 fen1, 22 mat2, 18 fen2 gibi bişeyler). eve geldikten sonra yapamadığım soruları çözdüm net baya yükseldi çok aptalca hatalar yapmışım hep. türkçeyi bitirdim geometride 1 tane yapamadığım soruyu çözdüm süre bitti sosyale bakamadım bile yani. hız olarak normal mi şimdilik yoksa biraz hız üzerinde çalışmak lazım mı yoksa akışına bıraksam ikinci döneme doğru zaten hızlanırmıyım? teşekkürler şimdiden insan gibi net yapın =( 205 puanı zor aldım ben şimdi. gerçi tonla bilmediğimiz konu vardı, pure öss denemesiydi bizimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu arada ben 225 puan ile başlamıştım(ki 2. bölüm yoktu, olsa 200 yapardım muhtemelen) ve öss'deki ham puanım 273. en fazla 20-30 puan oynar falan diye sallayan hocalar varsa haklılar ama istisna olmayı başarabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar