elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 saçı kötü kesse sorun yokta,koluma sürtmesin pls :(
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mum_Chamber said: sac kesimini onemsemeyen adama mustahaktir. erkek bir insan evladi (olsa olsa) senede 5-6 kere tras olur, bari adam gibi bir yerde olun. gidin adam gibi bir kuafore, 10-15 ne istiyorlarsa verin, sonra eve gidince ayna karsisinda "bok gibi olmus" egzersizi yapmayin Saç kesimimi önemsemediğimi nerden çıkardın? Adam gibi bir yerde tras olmak nedemek yahu? Adam gibi diye kastettiğin yerlerde çok mu süper kesiyorlar. Bak ne kadar zaman sonra bu topici uplamışım. Demekki bu arada problem yok. Şimdi dandik kesti. Her seferinde süper kesemezler ya. Ayrıca saçlar kısa ise ense düzelttirmek vs vs için. Ayda 1-2 kez gitmek gerekiyor berbere.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mum_Chamber said: sac kesimini onemsemeyen adama mustahaktir. erkek bir insan evladi (olsa olsa) senede 5-6 kere tras olur, bari adam gibi bir yerde olun. gidin adam gibi bir kuafore, 10-15 ne istiyorlarsa verin, sonra eve gidince ayna karsisinda "bok gibi olmus" egzersizi yapmayin 40-50 hatta 100 küsür verenlerdede aynı şikayetlere rastlayabiliyorsun.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 saciniza koyiyim o zaman derler =P turkiyede berber okulu yok, egitim sertifikasi aliyosun halk egitimden =P adam gibi bir okulu olsa $u i$in fransadaki gibi olay biter. hangi sacin ne taraftan hangi aciyla kesilecegini bilmiyor cogu berber. bodoslama daliyorlar, mostaki de bunu yapiyor, sokak arasindaki de. sonucta sac kesimi sanattir diyip bitirmek istiyorum =P
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şöyle kendi saçını kesebilen biri tuto yapsa..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 8 yıldır kafayı kendi kazıyan biri olduğum için çok rahatım valla ne berber parası nede sorunlu kesme hehe grandmaster kafa kazımacı oldum diyebilirim ayna vb hiç bişi kullanmadan bir tane çiziksiz kansız cillop gibi traşı 8-10 dk da bitiririm ;) saç+sakal tabi :)
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 DynamicK said: 8 yıldır kafayı kendi kazıyan biri olduğum için çok rahatım valla ne berber parası nede sorunlu kesme hehe grandmaster kafa kazımacı oldum diyebilirim ayna vb hiç bişi kullanmadan bir tane çiziksiz kansız cillop gibi traşı 8-10 dk da bitiririm ;) saç+sakal tabi :) Benjamin Barker :]
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ben de bi donem oyle gezdim, cok zevkli ya kendi kafani tra$ etmek. boyle acayip refresh oldugunu hissediyosun falan.
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Esh said: saciniza koyiyim o zaman derler =P turkiyede berber okulu yok, egitim sertifikasi aliyosun halk egitimden =P adam gibi bir okulu olsa $u i$in fransadaki gibi olay biter. hangi sacin ne taraftan hangi aciyla kesilecegini bilmiyor cogu berber. bodoslama daliyorlar, mostaki de bunu yapiyor, sokak arasindaki de. sonucta sac kesimi sanattir diyip bitirmek istiyorum =P Türkiye de artik yabanci kuafor markaların sektöre girmesiyle kaliteli eğitim olayi artı. Kuzenim çok düşük bir seviyeden uğraşarak kendini göstererek bu eğitimlere hak kazanmişti hatta yurt dışındakilere dahi gitti şimdi de o markalarin birinin altinda kendine ait dükkanini açtı şimdi o eğitim seminerleri veriyor :D. Kısacası bir 10 sene daha falan dayananin adam gibi traşlar için :D
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 DynamicK said: 8 yıldır kafayı kendi kazıyan biri olduğum için çok rahatım valla ne berber parası nede sorunlu kesme hehe grandmaster kafa kazımacı oldum diyebilirim ayna vb hiç bişi kullanmadan bir tane çiziksiz kansız cillop gibi traşı 8-10 dk da bitiririm ;) saç+sakal tabi :) makineyle mi usturayla mı? makine ise herhangi bir zorluğu var mı?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bi de merdiven modeli vardır bunun. malum peder beyin komutu ile "okul traşı" yapacaktır berber efendi.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 permatik ile takıldım epey bir süre şuan fusion power var pek bi rahat 6 yıl kadar tek jiletliler dışında kullanmıyordum her seferinde atıyodum permatiği de şimdi fusion power iyi oldu
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 saçları kestiricem 1 haftadır korkuyorum seçmek zor of
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 valla ben biraz fazla para basıorum aslan gibi oluyo..eskiden çektiğim dertler kalmadı..helal ediorum parayı
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 benimde dün berber kulağımı kesti :(
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 abi basın parayı tek çare o iyi yere gidin.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lise bittiğinden beri aşırı rahatım bu konuda. topu topu senede bi kere ya gidiyorum ya gitmiyorum, omuz hizası kestiriyorum, seneye saçım belime gelene kadar gidiyo öyle=) senede bi defalığına da olsa çekilmez bi işgence gerçi, ama idare edilebiliyo en azından.
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 umut sarıkaya lise bitirince saç uzatanlarla ilgili de bir tespit yapsın nolur ya
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 herşeyi devletten beklememek lazım ama...
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bende kestircem akşama nasıl kestirsemki =/ 3 numara yakışmıo hiç bana
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 heran 3 numaraya vurabılırım yeterlı gazı beklıyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3 numara kesenlerin testesteron oranı 3 katına çıkıyomuş.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Voys said: heran 3 numaraya vurabılırım yeterlı gazı beklıyorum 3e vurdurmak yurek ister, sana da yemezmis gibi duruyor
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hiyarlar imam hatip acicaklarina adam akilli meslek lisesi acsalar benim kemalpasada bir mandiram var usta ariyorum, bakiyorum etraftaki butun mandiralar ariyor en kiytirik usta 2.5 milyar istiyor, ulan acsana trakyaya , susurluga iki tane adam akilli sut endustru meslek lisesi acmaz, ama imam okulu 10 tane var sanki memlekette tras olan kuafore giden yok, acsana sunun meslek lisesini olmaz.
Öne çıkan mesajlar