Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçı yamuk kesen berberler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
sac kesimini onemsemeyen adama mustahaktir.

erkek bir insan evladi (olsa olsa) senede 5-6 kere tras olur, bari adam gibi bir yerde olun. gidin adam gibi bir kuafore, 10-15 ne istiyorlarsa verin, sonra eve gidince ayna karsisinda "bok gibi olmus" egzersizi yapmayin

Saç kesimimi önemsemediğimi nerden çıkardın? Adam gibi bir yerde tras olmak nedemek yahu? Adam gibi diye kastettiğin yerlerde çok mu süper kesiyorlar. Bak ne kadar zaman sonra bu topici uplamışım. Demekki bu arada problem yok. Şimdi dandik kesti. Her seferinde süper kesemezler ya.
Ayrıca saçlar kısa ise ense düzelttirmek vs vs için. Ayda 1-2 kez gitmek gerekiyor berbere.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
sac kesimini onemsemeyen adama mustahaktir.

erkek bir insan evladi (olsa olsa) senede 5-6 kere tras olur, bari adam gibi bir yerde olun. gidin adam gibi bir kuafore, 10-15 ne istiyorlarsa verin, sonra eve gidince ayna karsisinda "bok gibi olmus" egzersizi yapmayin

40-50 hatta 100 küsür verenlerdede aynı şikayetlere rastlayabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
saciniza koyiyim o zaman derler =P

turkiyede berber okulu yok, egitim sertifikasi aliyosun halk egitimden =P

adam gibi bir okulu olsa $u i$in fransadaki gibi olay biter.

hangi sacin ne taraftan hangi aciyla kesilecegini bilmiyor cogu berber. bodoslama daliyorlar, mostaki de bunu yapiyor, sokak arasindaki de.

sonucta sac kesimi sanattir diyip bitirmek istiyorum =P
  • Admin
Mesaj tarihi:
8 yıldır kafayı kendi kazıyan biri olduğum için çok rahatım valla ne berber parası nede sorunlu kesme hehe grandmaster kafa kazımacı oldum diyebilirim ayna vb hiç bişi kullanmadan bir tane çiziksiz kansız cillop gibi traşı 8-10 dk da bitiririm ;)

saç+sakal tabi :)
Mesaj tarihi:
DynamicK said:
8 yıldır kafayı kendi kazıyan biri olduğum için çok rahatım valla ne berber parası nede sorunlu kesme hehe grandmaster kafa kazımacı oldum diyebilirim ayna vb hiç bişi kullanmadan bir tane çiziksiz kansız cillop gibi traşı 8-10 dk da bitiririm ;)

Benjamin Barker :]
Mesaj tarihi:
Esh said:
saciniza koyiyim o zaman derler =P

turkiyede berber okulu yok, egitim sertifikasi aliyosun halk egitimden =P

adam gibi bir okulu olsa $u i$in fransadaki gibi olay biter.

hangi sacin ne taraftan hangi aciyla kesilecegini bilmiyor cogu berber. bodoslama daliyorlar, mostaki de bunu yapiyor, sokak arasindaki de.

sonucta sac kesimi sanattir diyip bitirmek istiyorum =P

Türkiye de artik yabanci kuafor markaların sektöre girmesiyle kaliteli eğitim olayi artı. Kuzenim çok düşük bir seviyeden uğraşarak kendini göstererek bu eğitimlere hak kazanmişti hatta yurt dışındakilere dahi gitti şimdi de o markalarin birinin altinda kendine ait dükkanini açtı şimdi o eğitim seminerleri veriyor :D. Kısacası bir 10 sene daha falan dayananin adam gibi traşlar için :D
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

makineyle mi usturayla mı? makine ise herhangi bir zorluğu var mı?
  • Admin
Mesaj tarihi:
permatik ile takıldım epey bir süre şuan fusion power var pek bi rahat

6 yıl kadar tek jiletliler dışında kullanmıyordum her seferinde atıyodum permatiği de şimdi fusion power iyi oldu
Mesaj tarihi:
lise bittiğinden beri aşırı rahatım bu konuda. topu topu senede bi kere ya gidiyorum ya gitmiyorum, omuz hizası kestiriyorum, seneye saçım belime gelene kadar gidiyo öyle=)

senede bi defalığına da olsa çekilmez bi işgence gerçi, ama idare edilebiliyo en azından.
Mesaj tarihi:
hiyarlar imam hatip acicaklarina adam akilli meslek lisesi acsalar

benim kemalpasada bir mandiram var usta ariyorum, bakiyorum etraftaki butun mandiralar ariyor

en kiytirik usta 2.5 milyar istiyor, ulan acsana trakyaya , susurluga iki tane adam akilli sut endustru meslek lisesi acmaz, ama imam okulu 10 tane var

sanki memlekette tras olan kuafore giden yok, acsana sunun meslek lisesini olmaz.
  • Yeni Oluştur...