fmea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 LucifeL said: fmea said: fener tribunlerinde bir aralar kufur edilmedigi dogru, bir gs macinda durmadan aziz yildirimin anasina kufredildifmea o maç 2005-2006 bjk-gs maçı idi. daha da vahim degil mi? heh ben gs-fb macindan sonra diye hatirliyorum..yanlis olabilir tabi eski bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çıkıp böyle tutarsız kararlar verirlerse rakip taraftarlarına laf etmesini haklı buluyorum. ceza düzenlemesine gidilmeli ve verilen karardan dönülmemesi lazım. kurallar esnek mi arkadaş ne biçim iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 fener tribünlerinde küfür olmaz, susar onlar biriktirir gs macına kadar, sonra kusarlar. aziz yıldırım da kendisine soruldugunda verecegi iki farklı cevap vardır kafasına hangisi eserse onu soyler. 1. üc bes capulcu 2. 50 bin kişiyi susturamam ha bi de bu kufurleri duyabilmeniz için stadda olmanız lazım, tv den izleyenler "kufur olmuyo gs maclarında" falan demesin. ligtv sesi istedigi gibi kısıp, istediği gibi de acabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 beşiktaş taraftarı tadını kaçırıyor uyarı olarak uymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Abi ben bu olaylarda taraftarın suçu olduğuna inanmıyorum. Adamlar kendi kendilerine bir olay yaratıyor , çıkıyor Beşiktaş'a ceza veriyor , sonra tahkim bu cezayı kaldırıyor filan. Beşiktaş'a böyle bir ceza verilmeseydi burada hanginiz Beşiktaş'a ceza verilmesini düşünüyordu? Sivas ve Fener maçındaki kötü tezahuratların hanginiz farkındaydı? Adamlar kendi kendine gelin güvey oluyor ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 gerçekten çok ilginç ama. şu ceza duyurulana kadar burayı geçtim, sokakta bile kimse sivasspor maçında küfür edildi şöyle oldu böyle oldu demezken bir anda saha kapatma cezası geliyor, bir gün sonra tahkim kurulu para cezasına çeviriyor. canları sıkıldıkça sağa sola ceza basıyor sanırım federasyon falan. ha bir de kimse kadıköy'de küfür edilmiyor demesin gülerim. beşiktaş maçının kasedini yollayalım isteyene baştan sonra izlesin isterseniz. başından sonuna kadar küfür edildi beşiktaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sokaktaki insanın mı şikayet etmesi lazım bu durumdan, ceza verildiğine göre birileri duymuş di mi? medyada falan geçmesi lazım yani küfürlü tezahüratın yoksa ceza verilemez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tolga allahaşkına ne ilgisi var. hani saha kapatılacak kadar küfür edilmiş ise stadyumda, gazetelerde falan yazardı. medyada çıkan haberler o maçla ilgili yalnızca yönetime tepkiler, eski futbolculara tezahüratlardı. küfür yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 abi farketmiyo işte, rakip taraftara ya da futbolcusuna yönelik kötü tezahurat ile kendi yoneticin ve futbolcuna yonelik kotu tezahurat aynı cezayı yemene sebep oluyor. saha kapatılacak bir durum olmaması lazım bence de, zaten verilmesi gereken esas ceza verilmiş. benim anlamadıgım neden baştan para cezası vermeyip de önce saha kapama verip sonra para cezasına dönüstürüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 abi iyi de kendi yönetimime istifa et demek ceza sebebi ise ben bunu bilmiyordum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 toggie said: ha bi de bu kufurleri duyabilmeniz için stadda olmanız lazım, tv den izleyenler "kufur olmuyo gs maclarında" falan demesin. ligtv sesi istedigi gibi kısıp, istediği gibi de acabiliyor. kısmen doğru ama gs - bjk bütün stat küfür ederken fenerbahçe'de maratonu veya migros küfür eder (ikisi aynı anda çok nadir=) o yüzden tv'den duyulmaz asla stadın yarısı başka tezahurat bağırırken maraton/migros küfür edince tezahurat bastırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 @mumu sadece istifaya cagırmamıssınız demek ki, kotu tezahurattan kasıt ne oldugunu bilmiyorum, maçı da izlemedim ama ceza geldiğine göre var bişeyler. @kertenkel ne farkeder abicim tamamı olmuş yarısı olmus? maratonun sesi kale arkasını bastırıyor diye küfür etmemiş olunmuyor yani. kadıköydeki her gs maçında 90 dakika boyunca ne ana kalıyor ne bacı. aynı sey sami yen'deki maçlar için de geçerli. söylemek istediğim kimse tuttugu takımın taraftarı için bizimkiler artık küfür etmiyor demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar