arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Michael Scott 2 sezondur dizinin en kötü karakteri. Aptal aptal espriler yapıp duruyorlar. Ne bir pot kırma, ne that's what she said, eskisine kıyasla hiçbirşey yok. Carell'i harcıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 thats what he said fena diildi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 evet.. son sezonlarda çok sönük ama öğrencilere burs verme sözünü tutamadığı bölümde ve pam'in annesinden ayrıldığı bölümde baya iyidi ehueh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Akla sadece 3 örnek gelmesi de onun göstergesi. Nerede youtube linklediğimiz günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Dwight'ı da unuttular ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 michael patavatsiz, socially awkwardliktan gerzeklige terfi etti son zamanlarda, iyice aptallik yaptirdilar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bu konuşmaların ardından baya kötü bir bölümün gelmesi de değişik oldu heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 THE ELEVATOR IS DISOBEYING US! Yarım saattir sessiz sessiz gülüyorum ya ahauahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Abiiii ricky gervaisin olduğu sahne çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Of her bölüm olsun ya anıra anıra güldüm o 2 dakikada ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu bolumler cok guzel niye uplamiyorsunuz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Michael Scott devrinin bitmesini bekliyorum. Carell gitsin diye değil de, yazarların ucunu kaçırıp karakteri dünyanın en komik adamından dünyanın en çekilmez adamı haline getirmiş olmaları sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 cekilmezligi komik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Steve Carell'ın yerine Will Ferrell geliyormuş. http://insidetv.ew.com/2011/03/28/will-ferrell-the-office-full-time/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 4 bolum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi christman bolumu izledim biraz oncede dwight'la jim arasında olan olaylara geberdim resmen hele dwight'ın son sozu In the end greatest snow ball isn't a snowball, it is fear asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahaha bende seyrettim onu dun, harikaydi hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben şimdik buna başladım da. 1 sezon bitti ama ne bileyim pek komik değil yani, en fazla peh peh peh diye falan sırıtıyorum o kadar. hep böyle mi devam edicek? sonuçta ingiliz dizisinden devşirme beklentilerim büyüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 oyle devam etcek evet, esprileri sitcom tarzinda degil daha farkli. o yuzden herkese hitap etmeye biliyor. senin peh peh dedigin yerlerde muhtemelen benim midem catliyordu gulmekten mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 1 sezon çok bayıktı ama sonra ki sezonlar iyi. yine de efsane değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kesinlikle espri anlayışınızın biraz farklı olması gerekiyor bence office'e gülmek için. çünkü karakterlerin ani tepkileri ve içerisine düştükleri, ki bu durumlara kendilerini kendileri düşürüyorlar, çok komik oluyor. kahkalar atarak izlediğim dizilerden biriydi. son sezonları o kadar iyi olmasa da yine de izlenir. hey michael scott, what you gonna do? what you gonna do when the dream comes true diyerek uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 çok fazla bekletiyle izlemeyeceksin bir de ard arda 10 bölüm izlenecek bir dizi değil kesinlikle ama farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 izledim bile hepsini(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 US ve UK arasındaki fark nedir, yani oyuncular falan farklı mı? biri ingilterede çekilip yayınlanıyor, diğeri amerikada mı? UK indirdim, şimdi bunu izlersem US'i izlemem muhtemelen konu vs aynı tipler farklıysa. hangisini önerirsiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Magnum said: US ve UK arasındaki fark nedir, yani oyuncular falan farklı mı? biri ingilterede çekilip yayınlanıyor, diğeri amerikada mı? UK indirdim, şimdi bunu izlersem US'i izlemem muhtemelen konu vs aynı tipler farklıysa. hangisini önerirsiniz siz? ilk sezon konuları aynı hemen hemen, ama genel olarak US çok daha iyi gerek oyuncu çeşitliliği gerek espriler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar