aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 eauehauhe toby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bu hafta çok eğlenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 toby nefreti cok iyi abi adamin ahuahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kameradan nefret ediyorum bu dizide sürekli ileri geri hızlı hızlı midem bulanıyo diziyi izletmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 dizinin olayi o kamera sallanmalari sddfg. Toby nefretligi cidden cok komik ya. - These are silent killers Michael... + No, YOU'RE the silent killer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 MOTHER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ben kamerayı seviyorum. Diziye özgü ve hikayeyle birleştirdikleri için güzel kotarıyorlar. Michael vs. Toby hakikaten efsanevi, daha fazla yer vermeliler. Holly de gitti gibi, gayet isabetli bir tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 lalalala laa lala kaching apuahah toby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 5x10 süper hahahaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 I will have a chicken breast - Hold the chicken. hahhaah. eski bu arada msnde iletide kalmış yeni gördüm hatırladım :) başlasın hadi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 2. sefer açıp izlediğimde bile ilk defa izliyormuşcasına gülüyorum. Zamanında burun kıvırdığımı düşününce rahatsız oldum kendimden. dfs 15inde geliyor ayrıca yeni bölüm, beklemekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Öyle çok insan var. Ben kendimden biliyorum ilk gördüğümde bu konuyla nasıl komik olabilir ki demiştim. Tabii o zaman ne Steve Carell'i biliyordum ne de doğru düzgün dizi kültürüm vardı eheh. Henüz izleyip de sevmemiş olanı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Güzel bağladılar. Sondaki Michael'ın bina önündeki sahnesinde arka plan montaj, çok çakma yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kaç bölüm olacak bu sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 harika bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tell me exactly what are you doing RiGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 HaftayaMichael and Dwight spy on a rival paper company. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 you are the silent killer! ehauehau aklima geldikce guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hey, you know what's cooler than a triceratops? every other dinasaur that ever existed. HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 arcane said: Öyle çok insan var. Ben kendimden biliyorum ilk gördüğümde bu konuyla nasıl komik olabilir ki demiştim. Tabii o zaman ne Steve Carell'i biliyordum ne de doğru düzgün dizi kültürüm vardı eheh. Henüz izleyip de sevmemiş olanı görmedim. ben hehe çok kötü bir dizi bence. esprileri güldürmüyor beni. zevk meselesi tabükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 5x14 dünya dizi ve eğlence dünyasının en komik şeyidir bence. IT IS YOUR BIRTHDAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 5x17 berbat bir bölüm. Michael Scott sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 RYAN AHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 UK den mi US'ten mi bahsediyonuz bu arada burda? US ise cok kotu (izlemeyi biraktigim nadir dizilerdendir -secret life of an american teenager'i bile izliyorum-) hic gulemiyorum o herife ben. UK asiri basariliymis ama, zaten patron rolunde favori adamim Ricky Gervais varmis, ilk firsatta baslicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar