Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Office US

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben kamerayı seviyorum. Diziye özgü ve hikayeyle birleştirdikleri için güzel kotarıyorlar.

Michael vs. Toby hakikaten efsanevi, daha fazla yer vermeliler. Holly de gitti gibi, gayet isabetli bir tercih.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2. sefer açıp izlediğimde bile ilk defa izliyormuşcasına gülüyorum. Zamanında burun kıvırdığımı düşününce rahatsız oldum kendimden. dfs

15inde geliyor ayrıca yeni bölüm, beklemekteyiz.
Mesaj tarihi:
Öyle çok insan var. Ben kendimden biliyorum ilk gördüğümde bu konuyla nasıl komik olabilir ki demiştim. Tabii o zaman ne Steve Carell'i biliyordum ne de doğru düzgün dizi kültürüm vardı eheh. Henüz izleyip de sevmemiş olanı görmedim.
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arcane said:
Öyle çok insan var. Ben kendimden biliyorum ilk gördüğümde bu konuyla nasıl komik olabilir ki demiştim. Tabii o zaman ne Steve Carell'i biliyordum ne de doğru düzgün dizi kültürüm vardı eheh. Henüz izleyip de sevmemiş olanı görmedim.

ben hehe çok kötü bir dizi bence. esprileri güldürmüyor beni. zevk meselesi tabükü
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
UK den mi US'ten mi bahsediyonuz bu arada burda?
US ise cok kotu (izlemeyi biraktigim nadir dizilerdendir -secret life of an american teenager'i bile izliyorum-) hic gulemiyorum o herife ben.

UK asiri basariliymis ama, zaten patron rolunde favori adamim Ricky Gervais varmis, ilk firsatta baslicam.
  • Yeni Oluştur...