BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 soganlisini bilmiyorumda ayni adamin yaptigi aaa pille tv calistirdim uydurmasindan sonra bunada guvenilcegini sanmiyorum ayrica buda 99% fake cunku usb connektero uzerinde sadece br girisin notr dierinin faz kalanlarin bilgi girisi olmasi lazim adam butun usb sticki sokuyo sogana sogan gerilim olustursa bile bu nasil akicak bilmyorum yane inandrici deil
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 powerade'lede olur diyo, denemek lzm.
Larva Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Pek inandırıcı gelmiyo şarj için dc gerilim lazım yani usb kablosunun girişlerinden birinden sürekli + diğerinden sürekli - gerekiyor soğana usbyi daldırınca böyle bir kutuplaşma olucağını hiç sanmıyorum Zaten dikkat ederseniz usb kablosu 1 tur atıp ipodun altından geçiyor bence orda bir delik var kablo deliğe sarkıtılıp gerçekten usbye bağlı bir şarj kablosu ordan geçiyor bence. Edit:Bende şu an ipod şarj kablosu yok ama hatırladğım kadarıyla o kadar uzun değildi bence kesin 2 kablo var ipodun altında bir yerde kablolar değiştiriliyo
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 oeef abi adamin bi kac videosunu izledim adam salak ya yane amaci milleti zarara sokmak tek emin eolmadigim videosu buydu su an buda cok sacma geldi bi an abicim usb 5 voltla calisir en asifik besin limondan bile 15 volt alinirken bu fake salagaim abi elektrik muhendisiyim bide bi an olaiblir mi diye dusundum ya oeeef kendimi kinadim FAKE FAKEE
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 limon gibi kimyasal elektrik dc elektriktir zaten ac elektrigi dogada uretmek kolay deil
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Aslında bu dallamalar bu video'ları metacafe için yapıyorlar. Özgün video'larınız için Rate'e göre para ödülü veriyor metacafe
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 15 volt çıkmıyor limondan 0.15 dicektin herhalde bi de limon elektriği üretmiyor ya, elektrolit oluyor, limona soktuğun metallerin tepkimeye uğramasını sağlıyor
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yani neymiş elektrik olmadan iPod Şarj olmaz.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben denicem... Olursa size haber veririm.
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 aynen :D ya o değilde fotodaki soldaki biblo kedinin aynından var bizde eheue
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Tv vidyosunda da öyleydi galiba, biri gizlice kabloyu değiştiriyo kamera bakmazken. Da niye yani. Ne amaçla.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 high-def speaker under a buck vardi bu householdhacker in, 50 kisi falan yalan oldugunu ispat etmisti.ama olsa sahane olur orasi ayri, hatta cell phone interceptor da var o da guzel olurdu
haydari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bu biraz eski de aklıma şu blender reklamı geldi. içine kamera, cep telefonu felan atıp çekiyodular ya. blenderın kalitesine bak bea
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 elektrik olmadan bu tarz cihazlar şarj olabilir, bazen manyetik bi ortamdan geçtiğinde bu aletler(ipod, cep tel vs) şarj olabiliyor ilgniç bi şekilde.. yaşadm ordan biliyorum :D
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aynı zamanda limondan elektrik üretmen için zinc ve bakır sokman gerekir.
horten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ohee "High-Def speaker" çok fasonmuş be.
Öne çıkan mesajlar