Rondar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 İşyerimdeki bilgisayarıma getirdim wow kurdum bugün. Evimdeki patches klasörünün içindeki dosyalarıda beraberimde getirdim. Bu dosyalar WoW-2.0.12-to-2.1.0-enGB-Win-patch WoW-2.1.3-to-2.2.0-enGB-Win-patch WoW-2.2.3-to-2.3.0-enGB-Win-patch şimdi ben bunların hiç birini çalıştıramıyorum. Senin wow versiyonun 2.0.0 önce onu upgrade et gel dio bu dosyalar bana hata mesajı "This update requires "WoW.exe" version 2.0.12.6546. You have an older version, 2.0.0.6080." ve tutup 2.0.0 to 2.3.0 patchini çekmeye kalkıyor(800 bilmemkaç mb). Şimdi ben evimden hangi dosyaları kopyalamalıyım ki netten patch çekmekle uğraşmayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 önce 2.0.0'dan 2.0.12'ye yukseltmen lazım. senin versiyonun 2.0.0 mış, sen 2.0.12'den 2.1.0'a yukseltmeye calısıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet ama mevcut patches klasörümün içinde bu yükseltmeyi içeren bi patch yok. ve bu ikisi arasında 300mb dan büyük patch var. illaki yükledim yaptım ben bunu. ama nereye gitti bu patchler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Eski patchler direk WoW klasörüne yükleniyordu. Patches klasörüne değil, baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 eve gidince bakıcam hemen teşekkür ederim gerçi gerek kalmadı bunu yazdıktan 5 dk sonra anakart sizlere ömür... -.- artık wow çalıştıracak ekran kartlı bi bilgisayarım yok şirkette evdeki eski bilgisayarımı getirmiştim sabahtan akşama kadar kurdum kurdum sonra cortladı. ama genede öğrenmek lazım böyle şeyleri illaki bir format atarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 isternetten ilgili patchi bul indir curse-gaming de felan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Gangren said: Eski patchler direk WoW klasörüne yükleniyordu. Patches klasörüne değil, baktın mı? Şimdiki pacthlerde wow Klasörüne yükleniyor. Sadece part halinde gelenler Patches Klasörüne atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar