MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Internet dururken dergiye niye para veresin ki... Bitti level devri... İsterse bedava olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 7/24 bilgisayar başında duran bir insan değilsen niye bitsin derginin devri O.o Yakında kitaplar için de aynı şeyi diyecekler.. Seviyorum kardeşim sayfaları çevirmeye, parada ayırabiliyorsam iyi güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 helada okuyamadigim seye dergi/kitap demem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 iPod Touch'umla helada okuyabiliyorum?!??!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 LathspeLL said: iPod Touch'umla helada okuyabiliyorum?!??!!1 Klozet in yanında dergi koyma zımbırtısı olan tanıdığım tek insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 LathspeLL said: iPod Touch'umla helada okuyabiliyorum?!??!!1 herkeste ipod touch vardı.. ayrıca, ben de laptopla tuvalete girerdim başlarda, insan bir süre sonra doyuyor ama^^ o da değilde sen ironi yaptın ben mi sazan oldum yoksa şimdi dafs neyse yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 destrance said: LathspeLL said: iPod Touch'umla helada okuyabiliyorum?!??!!1 Klozet in yanında dergi koyma zımbırtısı olan tanıdığım tek insansın Senin tanıdıklarında problem varmış kanka. Valla oyungezer'imi aldığım gibi koyuyorum tuvalete ahah. Misafirler içinde Country Homes ve F1 Racing var. Ha birde IKEA katalog :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 O dergi koyma şeyini nerden aldın ya, ben çamaşır makinesinin üstünü kullanıyorum o iş için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Oha level torrent işine girmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar