spompas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Dün psp aldım 2. el versiyon olaylarini bilmiyorum fakat caliştıramadığım bazı oyunlar var hata kodu 80020321 yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor en geçerli versiyon nedir? bana yükleme konusundada yardımcı olursaniz sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 şu an yüklü olan versiyon 3.10 OE-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben 3.71 m33-3 kullanıyorum her oyunu calıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben psp'yi satalı 6-7 ay oldu ama www.nextgamer.com dan takip etmen en iyisi diyebilirim . Upgrade ederken sorunda yaşamazsın. Malum riskli iş block olabiliyor pspler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet o 80020321 hatası gerekli firmware a sahip olmadığın için çıkıyor. firmware ini update etmen lazim ama sakın aşka gelip sony nin orjinal firmware ıyla update yapma :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben şimdi daha yeniyim bu konularda bana şşöle hepsini çalıştıran bi uptade i gösterip nasil yükliyeceğimi öğretirseniz ellerinizden öperim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 spompas said: ben şimdi daha yeniyim bu konularda bana şşöle hepsini çalıştıran bi uptade i gösterip nasil yükliyeceğimi öğretirseniz ellerinizden öperim :D selam, gösteren oldu mu ya bana da lazım da bu işi yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 arkadaslar psp ile ilgili bi sorum var... bilmiyorum burda korsan olaylarini konusmak yasakmi, o yuzden simdi bisi demicem... eger bu konu hakkinda bilgili iseniz bana om atabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Açtığın başlığı buraya dahil ettim ilgili başlıkları aramaya gayret edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 warez linki olmadıkca bi sorun olmamasi lazim. psp downgrade falan tamamen yasal işlemler zira parasını verip aldığın bi eşyaya istediğin modifikasyonu yapmakta özgürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar