Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

şimdi ilk olarak yapman gereken şey externalda partition manager tarzı bi program ile fat32 formatında bi partition açman
externalımızda fat32 partitionumuz hazırsa, içerisine "VIDEO" adında bir klasör açman gerekli
playstation mkvyi direk göremediği için, mkv2vob tarzı, mkvyi başka formatlara çevişerbilen bi program (mkv2vob iyi ama çok hızlı değil ben onu kullanıyorum) lazım.
mkv2vob u açtıktan sonra deiştireceğimiz dosyayı seçip ayarlardan vob veya m2ts seçip, altyazı ayarlarımızı yapıp add tuşuna basıp beklemeye başlıyoruz
özellikle büyükse baya bekletecektir (dark knight 1080p 15gb tüm günü aldı neredeyse)
çevirme işi bittikten sonra dosyamızı açtığımız VIDEO adlı klasöre atıp, external hddyi ps3e takıp, ps3 menüsündeki videos kısmından externalı seçip keyifle izliyoruz.

ayrıca hazır aklıma gelmişken söyleyeyim, eğer externalla uğraşmak istemiyorum diyosanız ve wireless modem kullanıyorsanız, aynı işlemleri yapıp windows media playerın library'e bu çevirdiğiniz dosyanın (vob olmalı) uzantısını silip avi yazıp librarye ekleyip sharing i açarsanız, ps3 ile streaming izleyebilirsiniz. fakat bu biraz sorun çıkarabiliyor, özellikle modem yakın deilse ps3e (bende üst katta modem) takılmalar olabiliyor.
bunun için bir seçenek daha var, vob yerine m2ts yaparsanız, bir de "hfs" adlı programı (googledan) bulup yüklerseniz, hfsyi açıp m2tsyi ekleyip, playstation un browser dan hfsde çıkan ip adresini girerseniz dosyayı orada görebilirsiniz ve save as ile ps3 e indirebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

off sonunda ps3 almaya hazırım =), bu hafta icinde alıcam sanırım, yalnız bir kac sorum var, usenmeyip cevaplarsanız cok sevinirim ehueh...

1) simdi aldıktan sonra donusu olmayan hatalar yapmak istemiyorum da =), (psn'de region secip degistirememekten bahsetmis bazıları), psn'i adam akıllı kullanmak icin ne yapmam gerek ? her turlu seyi download etmek ve satın alabilmek istiyorum =), bazı yerlerde satın alma olayı olmuyor diyor, bazılarında oluyor diyor, kafam karıstı iyice... hangi ulke secilmeli, nasıl bir adres girilmeli, yabancı adrese turk kredi kartı sorun oluyor mu falan... eger guzel bir guide varsa bu olay icin link de verebilirsiniz yani eheh..

2) garantili degil de dogubank'tan alsam cok dert olur mu ? ya da soyle soriym, arada ne kadarlık bi fiyat farkı olmalı ki dogubank'tan garantisiz almak mantıklı olsun =)...

3) turkiye'de (dogubank falan da dahil) littlebigplanet bundle'ını alan veya rastlayan oldu mu ?

4) hdtv'yi de beraber alıcam, ps3'le beraber sony hdtv alan varsa indirim falan yapıyorlar mı =) ?

bir kac soru dedim de, soruların genel kısmı tek bir soruda oldu zaten eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

birden fazla account alabiliyorsun zaten. store icin us account şart. oyunlarini istersen o accountla oyna, ister tr account al download yapman gerektiğinde us accounta gec cok önemli değil. zaten storelara exclusive icerik var. bende us, uk, hongkong ve jp accountlari var yani değiştiriyorum bişi cekmem gerektiğinde.

dosyalari silmek icin ucgene basiyorsun dosyanin üzerine gelip.
Sosyal ağlarda paylaş

sagol enginar, yalnız mesela us acc. alıp ona kendi kredi kartımı ekleyip bir seyler satın alabiliyor muyum ? yoksa sadece free olanları mı indirebiliyorum ?

sıfır oyun takas eden bir yer biliyor musunuz peki ? ps3 setinden fifa 09 cıkıyormus, onu verip baska sıfır oyun almak istiyorum da...
Sosyal ağlarda paylaş

Sony Playstation 3 80GB Oyun Konsolu (GT5+Dual Shock)KDV Dahil Fiyatı: 1.297,00 YTL

Sony Playstation 3 40GB Oyun Konsolu (2 PS3 Oyun+Sixaxis) KDV Dahil: 1.047,00 YTL *

Mesela bunlar nasıldır, dual shock dedigi sixaxisden onceki gamepad heralde.

Ps3 deki hd boyutları tam olarak ne ise yariyor; mesela bazı yukleme gerektiren oyunları tekrar yukleme yapmadan veya cd kullanmadan oynamak icin midir? 40 gb veya 80 almanın ne farkı olur genel olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda 80'e gerek yok sanırım çünkü yükleme yapan oyunlar da çok küçük yüklüyor. Sadece böyle bi sürü demo falan indirirsen ihtiyacın olur geniş alana.

Sixaxis eski olan, dualshock'u başta telif hedesi yüzünden çıkaramamışlardı, anlaşma sağlanınca çıkardılar. Ve her türlü pahalı bi alet şu, XBOX360 fiyatlarına çekseler ne güzel olur aslındaç Elite pack aldım 640 liraya 120gb hddli falan mis. Bunda 40gb hddli alıp 1k veriyosun. Ayıp be :D
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
sagol enginar, yalnız mesela us acc. alıp ona kendi kredi kartımı ekleyip bir seyler satın alabiliyor muyum ? yoksa sadece free olanları mı indirebiliyorum ?

us te bizim kartlari kullanabiliyoruz. uk ve jap ta kullanamiyoruz. yani evet alişveriş yapabiliyoruz.

ben 120gig takmiştim 20 yetmediği icin. demolar oyunlar ve installarla falan dolu ama demolarin bicogunu silmiyorum yer sıkıntısı cekene kadar (bir kac kere doldu hd). zaten hd ler baya ucuz. film falan da atip izleyeceksen özellikle ilerde kendin garantiyi bozmadan o iki ürün arasindaki fiyat farkindan daha ucuza cok daha uygun bi hd takabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...