mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 o oyunlar plus üyesi olduğunca oynanabilio bu arada. plus üyeliğin bittiğinde oynayamıyosun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Anladım, peki zaman zaman ps storeda sol framede blabla oyunu ps pluslara free yazıyor bunlar süreli kampanyalar mı oluyor ? Boşuna 20 dolar vermiyim 3aylık plusa eğer spyroları beleş indiremiceksem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yeni ps3 ü duyurdular: http://us.playstation.com/ps3/systems/uncharted3-gameofyear-bundle.html edit: 250 ve 500gb lik modeller olucakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 adam gibi online oyun bulamadıgımız ıcın su sıralar bi ps almak istiyorum ama esek kadar olduk sımdıye kadar hiç sahip olmadık ne yazıkki. neye göre secmem gerekir yada direk ne alayım bana bi tavsiye verseniz. böyle internetten mac tır yarıstır kavgadır falan takılayım istiyorum peşinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Birine soyle hediye alsin. En guzel oyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 eski slimlerden al idare eder seni, yenilerinin tipini hiç sevmiyorum. BD okuyucu açıkta olacak falan, 320'likler 550'ye bile satılıyordu bazı yerlerde kampanya, sonra fifa 13 al yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Esh said: Birine soyle hediye alsin. En guzel oyle oluyo haftaya doğumgünü partime beklerin kardişş o zaman. ya bide iyi kötü oynamayı biliyorumda , online takılmak için oyunlarında oricinal mı olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar