Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mail geldi artık video store açıldı diye ama bakamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hangisi vidzone mu ? o türkiyede desteklenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yok direk psn den satın alma olayı videoları felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 PlayStation Network Video Store is now LIVE! You can now download the latest movies straight to your PlayStation®3 (PS3™) and PSP™ (PlayStation®Portable) games console for viewing at home or on the go. From action packed thrillers to family favourites, there will be a host of fantastic films for everyone to enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha direk 1080p filmi netten indir izle süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ole US PSN de yazin HD kampanya yapioz dediler filmleri 1.5 dolara BSG ilk sezon vardi cekiyim dedim NOT AVAILABLE IN YOUR REGION vermisti, deneyin bi aliniyormu film filan (eu zaten yalanda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet us psn'de vardı zaten.. biz giremiyorduk.. dün uk'e de geldi ama.. said: Today the European PlayStation Store updated to include over 2000 movies across the UK, France, Germany and Spain. biz region dışıyız yine.. demin denedim nolur nolmaz diye ama ı ıh.. olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 YF üzerinden bağlamayı deneyen oldu mu ya bu region sorunun atlatmak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 smackdown vs. raw 2010 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bbc kanalını radyoları vs dınleyıp seyredebılıyorsun uk uzerınden ama malesef uk hesabın olmasıda yetmıyor ip ni algılıyıp gercek bulundugun yerı goruyor ve sen bu kanalları izleyemessın babayı alırsın dıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 US Air Force Buying 2200 PlayStation 3s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 eyvah saybörk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 direk ilkeye taunt abi HA NASILMIŞ LAN SEVGİLİ AMERİKAN BİLE KENDİ KONSOLUNU ALMIYOR NABEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olm iyi guzelde tehdit la sana FBI pedo avlarinda ps3 kullaniyormus artik, eski fat kasalara linux yukleyince hem cok efektif hemde gayet uygun fiyata superbilgisayar oluyor diye butun tarama sifre kirma islerini filan ps3 e yaptiriyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evet o cell işlemce felaket. Dünyanın en iyi ikinci supercomputerında da cell işlemci kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 psn yenilikleri güzel olmuş. attachment (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Viktor said: olm iyi guzelde tehdit la sana FBI pedo avlarinda ps3 kullaniyormus artik, eski fat kasalara linux yukleyince hem cok efektif hemde gayet uygun fiyata superbilgisayar oluyor diye butun tarama sifre kirma islerini filan ps3 e yaptiriyorlarmis ...mis. Abi boyle seylere inanmiyosunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 eh abi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 riglous said: Viktor said: olm iyi guzelde tehdit la sana FBI pedo avlarinda ps3 kullaniyormus artik, eski fat kasalara linux yukleyince hem cok efektif hemde gayet uygun fiyata superbilgisayar oluyor diye butun tarama sifre kirma islerini filan ps3 e yaptiriyorlarmis ...mis. Abi boyle seylere inanmiyosunuz di mi? gercek http://www.pcworld.com/article/182814/playstation_helps_feds_catch_pedophiles.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 acemiden 2 soru daha 1-ps3 e hdd degisimini biz yapabilirmiyiz yaparsak garanti kapsami disina cikarmi? 2-slim ps lerin fatlerden elektrik sarfiyati daha dusukmus bu fark cok abartimidir yoksa kayda deger bir fark degilmidir. saygilar.. dipnot: su gariban yeni ps3 aldi ne yer ne icer hic soraniniz yok alacaginiz olsun:P bu aybasi bir kac tane oyun alacam da elinde oynamadigi fazla oyun olup satmak isteyen arkadaslarla irtibata gecmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hdd olarak 5400 rpm notebook disklerini kendi başına takabilirsin. Garanti ile alakası yok o bölmenin. Konsolun hemen solunda. Slimde var mı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 @Lopeth tesekkur ederim alip bir hdd dsegistirecem.saveleri nasil koruruz bu durumda yeni hdd ye nasil aktarabilirim saveleri bu arada fat ps3 var bende 40 gb slim lerin sarfiyati daha azsa satip slim mi alsammi diye dusundum bir an.ps3 u ilk aldigimda oyun yoklugundan xboxa donsemmi diye dusunmustum takiii street fighterda kendi kendindime oynarken yeni playerin cat diye benim oyunuma girdiginin canli halini gorene kadar:P saka bir tarafa hemen arcade kol siparis vermek istiyorum daha once kullanmis olan varmi almaya degermi bilgi verebilirseniz sevinirim. saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 cok aman aman fark yok, fatler bariz daha iyi bir zaman sonra karaborsay dusucek OS kurulabiliyor diye o zaman satip slim alinir anca :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 3.15 ile psp oyunlarını oynayabilecek miyiz yoksa ben mi yanlış anladım ? 2 ps3 arasında ethernet ile veri alışverişi de geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 psp oyunlari degilde mini oyunalri oyniyabilicen PSN den satilan psp oyunlarida oynanabilir aslinda, sistemde yazilimda musait, istedikelri zaman tekken 5 gibi cok rahat portliyabiliyorlar ama oyle birsey yaparsa psp satislari yalan olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar