Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

PlayStation Network Video Store is now LIVE!

You can now download the latest movies straight to your PlayStation®3 (PS3™) and PSP™ (PlayStation®Portable) games console for viewing at home or on the go. From action packed thrillers to family favourites, there will be a host of fantastic films for everyone to enjoy.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

olm iyi guzelde tehdit la sana

FBI pedo avlarinda ps3 kullaniyormus artik, eski fat kasalara linux yukleyince hem cok efektif hemde gayet uygun fiyata superbilgisayar oluyor diye

butun tarama sifre kirma islerini filan ps3 e yaptiriyorlarmis

...mis. Abi boyle seylere inanmiyosunuz di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

Viktor said:

olm iyi guzelde tehdit la sana

FBI pedo avlarinda ps3 kullaniyormus artik, eski fat kasalara linux yukleyince hem cok efektif hemde gayet uygun fiyata superbilgisayar oluyor diye

butun tarama sifre kirma islerini filan ps3 e yaptiriyorlarmis

...mis. Abi boyle seylere inanmiyosunuz di mi?

gercek

http://www.pcworld.com/article/182814/playstation_helps_feds_catch_pedophiles.html
Sosyal ağlarda paylaş

acemiden 2 soru daha
1-ps3 e hdd degisimini biz yapabilirmiyiz yaparsak garanti kapsami disina cikarmi?
2-slim ps lerin fatlerden elektrik sarfiyati daha dusukmus bu fark cok abartimidir yoksa kayda deger bir fark degilmidir.
saygilar..

dipnot: su gariban yeni ps3 aldi ne yer ne icer hic soraniniz yok alacaginiz olsun:P bu aybasi bir kac tane oyun alacam da elinde oynamadigi fazla oyun olup satmak isteyen arkadaslarla irtibata gecmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

@Lopeth tesekkur ederim alip bir hdd dsegistirecem.saveleri nasil koruruz bu durumda yeni hdd ye nasil aktarabilirim saveleri bu arada fat ps3 var bende 40 gb slim lerin sarfiyati daha azsa satip slim mi alsammi diye dusundum bir an.ps3 u ilk aldigimda oyun yoklugundan xboxa donsemmi diye dusunmustum takiii street fighterda kendi kendindime oynarken yeni playerin cat diye benim oyunuma girdiginin canli halini gorene kadar:P saka bir tarafa hemen arcade kol siparis vermek istiyorum daha once kullanmis olan varmi almaya degermi bilgi verebilirseniz sevinirim.
saygilar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...