cemal203 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Halen şu dragon ve dier yaratıklara paralize atılmasını önleyemedim Vede şu vendorların fiyat listesi nerde nerden fiyat vercem itemlere vendora bişi sattırmak istiyorum mesele animal tamer fiyatı kendi kafasına göre veriyor... naapcammmm...
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya yanımdaki bilg de şu an sphere yok. Ancak dragon lar ve diğer yaratıkların paralyse yememesi için bir evet hazırlayıp o event i dragonların tanımlı olduğu char dosyalarına ekliyeceksin. Vendorlar içinse olay şu vendorun buy ve sell olarak belirlenmiş alım ve satım olayları var. sattırmak istediğin ürünleri buraya ekliyeceksin. bu ürünlerin fiyatlarını ise bu ürünlerin tanımlı olduğu item klasöründen düzelteceksin. eve gidersem sana yazıcağın satırlarıda yollarım.
patara Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: cemal203, 19 January 2004 01:22 tarihinde demiş ki: Halen şu dragon ve dier yaratıklara paralize atılmasını önleyemedim Vede şu vendorların fiyat listesi nerde nerden fiyat vercem itemlere vendora bişi sattırmak istiyorum mesele animal tamer fiyatı kendi kafasına göre veriyor... naapcammmm... Mantık olarak bi event oluştur. On=@Spellcast // gibi Sonra altına if else döngüsü ile eğer target şu ise yani istediğin yaratığın ismi büyüyü durdur. Nasıl bir mantık dersen On=@Spellcast if (( == 38) && (==brain_dragon)) src.sysmessage Bu buyuyu atamazsin. return 1 else endif Bu arada vendorlarin satis ve alis durumlarina mudahele edeceksen spheretemp_vend dosyasini incele Kolay gelsin
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 lütfen açtığınız konulara konuyla ilgili başlıklar veriniz sanırım istediği dragonlara büyü atılamaması değil, dragonlara büyü yapılınca etkisinin olmaması. paralyze büyüsünde büyü yapıldıktan sonra paralyze edecek bölüme müdahale etmen gerekli sanırım. büyü yapıldığında paralyze et yerine büyü yapıldığında eğer dragon değilse paralyze et aksi taktirde "dragonlar paralyze olur mu be?"[signature][hline]its supersonic
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: MumChamber, 19 January 2004 17:30 tarihinde demiş ki: lütfen açtığınız konulara konuyla ilgili başlıklar veriniz sanırım istediği dragonlara büyü atılamaması değil, dragonlara büyü yapılınca etkisinin olmaması. paralyze büyüsünde büyü yapıldıktan sonra paralyze edecek bölüme müdahale etmen gerekli sanırım. büyü yapıldığında paralyze et yerine büyü yapıldığında eğer dragon değilse paralyze et aksi taktirde "dragonlar paralyze olur mu be?" ahuauh koptum ya =) adam scripti turkceye cevirmiş heueuh on=@castspell (büyü yapıldığında) if (eğer) (dragon değilse) src.targ.cast 38 elseif src.targ.sayua 170,6,6,0 * HEYTT Sen Benı Nasi Paralayz Etmeye Calisirsin :D * euheuhe komedi ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Öne çıkan mesajlar