RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 iyice kafayı yeme vaziyetindeyim... Asus modem kullanıyorum ve içerideki odada kısa (1m) lik bi kabloyla laptopa bağlı modem. İçeriden kendi bilgisayarıma en az 15m lik bir kablo çekili ve kendi bilgisayarıma bağlı. Ancak her 5 dakikada bir bağlantının koptuğunu ve 2sn sora tekrar geldiğini bildiriyor bana bilgisayarım... Arada bir de kablo bağlı olduğu halde 192.168.1.1 den modeme ulaşamıyorum arkadaki kabloyu çıkarıp tekrardan takmam gerekiyor. Nedenini çözmeye çalışıyorum mantıklı bi açıklama bulamıyorum. Bugünlerde olay artınca daha fazla sinirlerimi bozmaya başladı... Sorun neyde olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 uçlardan birinde hata vardır yeniden bi kablo yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kablo parası :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o zaman bi kontrol et önce, uçları yan yana getir renkler ikisinde de aynı sırada mı ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya hata olsa nası çalışıcak ki? Ya kabloda bi yerde kırık var ya da fişlerinde temasızlık var. Bi ihtimal de modemin veya ethernet kartının LAN girişinde bi nanelik var ki bunu kabloyu değiştirerek denersen kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kablonun kırıldığı yerlere dikkat. kapı eşiği vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 wireless ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar