Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter tavsiyesi

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

merhaba, açıkçası tavsiyeden çok bana direk bütün ayrıntılarıyla oyunu öğrenirken(ve belkide sonrasında devam edebilceğim) güzel bir karakter gerekiyor. 1 sene öncede oynamıştım oyunun trialını 1 hafta kadar bu yüzden genel hatlarıyla biliyorum oyunu. ancak beni soğutan şey 1 hafta oynadıktan sonra karakterimin 5 para etmez şekilde oluşturulduğunu öğrenmiş olmaktı.

grafik yamasıda gelmiş oyuna bir daha şans tanımak istiyorum ancak yine aynı hataya düşmek de istemiyorum açıkçası.

uzun lafın kısası birisi bana kendi karakter yaratma ekranını açıp adım adım neleri nasıl yapmam gerektiğini (mesela charisma verirsen şöle olur değilde, direk +3 will e ver +2 int e ver, şu ırk güzeldir onu seç şeklinde) söylerse çok yardımcı olmuş olacak :) tabi nasıl karakter istiyorsunu cevaplıyım. ticaretle uğraşma yada sabah akşam maden toplama niyetinde değilim(henüz). en kısa sürede en çok zevk alabilceğimi düşündüğüm biraz pvp'e yönelik bir karakter istiyorum. şimdiden teşekkür ederim vakit ayırabilip yardımcı olabilirseniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

caldari--->achura--->monk
Caldari - Achura
Base : Intelligence: 8, Charisma: 3, Perception: 7, Memory: 6, Willpower: 6
Monk seçtiğindede +2 perc, +2 will alırsın
toplamda int 8, charisma 3, perception 9, memory 6,willpower 8 olur oyunda sana verilen 5 puanını dağıtmadan önce,
bu puanlarıda 1 int ,3 memory ,1 willpower şekşlinde dağıtırsan
Bu dağıtma işi monk ankestresi seçilmden yapıldığından bunları bir kağıda yazmakta fayda var.

9int/9mem/9per/9will/3cha lık bir karakter yaratırsın ,bu karakter genel olarak iyidir yalnız trade ve leadership skillerinde zorlanabilir.

Bir diğer olasılık 2 int ,1 per ,2memory olarak dağıtabiliirsin bu durumdada 10int/8mem/10per/8will /3 cha gibi bir karakter olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter yaratırken dikkat edilecek en önemli husus hiçbir attribute 7'den düşük olmaması. (Bu şekilde Learning sonrası 20 olur) Geri kalanı zevkinize göre dağıtabilirsiniz. Charismayı hariç tutuyorum bu minimum 7 olayında. Zaten herkes Acur açıyo bu stat dağılımı yüzünden çünkü charisma çok düşük adamlarda. Ama Command Ship çalışırken bayaa bi zorlanacak acur arkadaşlar ama zaten birkaç skill idare ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...