Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voyage century online


Jamstime

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunu oynayan veya bilen varmı ?
Yaklaşık 3 aydır oynuyorum.Gayet güzel ve bağımlılık yapan bir oyun.Oyunun olayı şu : Orta çağ ve imparatorluklar zamanı geminizle ilerleyip gelişiyorsunuz :

Birkaç SS :
http://echange.gamesdeclic.fr/voyage14.jpg
http://www.ixbt.com/news/games/_console/jin/voyage_century/l/1.jpg
http://static.filefront.com/images/ivfmabrtub.jpg

Bu oyunla yapabilecekleriniz :
Oyun içinde ;
korsan
ticaretci
madenci
oduncu
çiftci
oduya bağlı korsanlara karşı savaşcı
marangozcu ve daha bir çok aksiyon yapabilir,ıssız adaları keşfedebilir,ister OSMANLI ister İNGİLİZ ister JAPON imparatorluguna katılabilir,sehirleri alabilir ( guild ile birlikte ornegin istanbula saldırmak ) KORSAN OLABİLİR veya DÜNYAYI KEŞFEDEBİLİRSİNİZ...

Oyunda belli bir level sistemi olmadıgı icin istediginiz yonunuzu ( ornegin madencilik veya balta kullanımı veya deniz savaslarınızdaki yetenegi ) gelistirebilirsiniz...
Issız adalardan topladıgınız deniz kabukları bile size reputation verir.

OYUNUN SİTESİ :www.voyagecenturyonline.com

Oyun hakkında detaylı bilgiyi :
www.vcturkiye.com adresinden bulabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir süre oynadım bu oyunu. ilk başlarda oldukça hoşuma da gitti esasında. sonra milletin elinde su tabancası, sihirli değnek gibi şeyler görünce soğudum birden. ekstra bufflar vs. tabiki para ile alınıyor oyun bedava olmasına rağmen kalsik olarak. yinede fena oyun değil ama bence ciddi zaman ayırmak istiyor. ilk başta tüccarlık ve keşif yolu ile para ve reputation yapıp, eğer isterseniz sonra savaşlara girmek daha mantıklı gibi geliyor. katılabileceğiniz guildler ve bu guildlere ait guild evleriniz de mevcut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Acaip zevkli bir oyun. 3 gündür oynuyorum. Bu kadar bağlayacağını düşünmemiştim. Yanlız evet biraz vakit gerektiriyor. Bazı sitelerde bahsedildiği gibi Ultima Online sabrı lazım :D Character level olayı yok. Her skillin ayrı leveli var kastıkça o skile level atlatıyosun. Ticaret yapmak çok zevkli. Açık denizde ticaret rotalarında mal getirip götürüyorum. Aynı anda madencilik ve odunculuk işi ilede uğraşıyorum. Bir şehirdeki ürünün fiyatı atıyorum birim başına 5 iken diğerinde 7-8 olabilyor. Tabi günün ürünü denilen şeyler var onlara göre vergiler felan.

Denemeniz tavsiye ama vakti olanlara :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gamezone dan indirdim ben 110 la felan indirdi. Diğerleri yavaştı. De Gama & James Cook serverindeyim Türk guildi var burda bayaa güçlü. Barcelonayı felan almışlar. Şehir savaşları var guild olarak şehirlere saldırıp ele geçirebiliyosun. Sonra ordaki Npc lerin (tahminen) gelirleri tax leri sana geliyor gibi bişey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bounty bay online , voyage centurynin avrupa surumu. daha dogrusu birisi international olarak yayinlandi, ardindan haklarini alman bir sirket alip avrupa icin degistirdi. aralarinda ne fark var bilemiyorum ancak belki sirf avrupa olmasi sebebi ile oyuncu kitlesinde bir degisim olabilir. voyage century amerikadan turkiyeden koreden malezyadan herkesi barindirir belki bounty bayde durum farklidir.

http://bbo.yusho.de/en/Startpage/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şoyle bişey var saçmalık olarak. Oyunun başında sana verdiği gemi lvl 4 gemi ile eşdeğer özelliklere sahip. Yani elindeki gemi gayet sağlam bi gemi tek dezavantajı lvl2 ship isteyen ekipmanı kullanamıyosun ve top hacmi 20 ile sınırlı tabi Dragon Head Gunboat kullandığını varsayıyorum. 3 tip gemi var işte adventurer gemisi figter gemisi merchant gemisi. 3 tip deyince sadece 3 şekilden ibaret değil elbette değişken levellerde biçimleride değişiyo :)

Fighter gemilerinin levellerini yükseltmek için Voyage Military Equipment ve Voyage skillerini kasman lazım. Ya ares guildmaster görevlerini yapacan yada battlefieldlerde paso savaşacan.

Merchant için structure voyage elaquance istiyo bunun içinde merchant görevlerini yapacan yada item alıp satacan.

Adventurer için manevrability voyage sea battle lazım bunuda adventurer görevleri ve keşif ile arttırabilirsin.

Bu arada aradığın tüm bilgileri içeren içermeyenleride sorabileceğin bir adres Türkçe kaynak.

VC Turkiye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

denedim baya bi. fontlar interface felan cok kotu ya acayip amator duruyor. grafikler ozellikle sehir ici felan vasat. lag sorunu var, ustune bir de tiklayarak hareket ettirme iskenceye donusuyor.

yanliz tek iyi yani birbirinin kopyasi onlarca salak mmo dan ziyade farkli bir mmo. konusu ve kurgu farkli. ama vizyonu olmayan "free yapalim item mall dan parayi vuralim" dusuncesiyle pek bisiy ifade etmiyor. vakit olurup bi sure oyalar ama pek gelecegi yok bu mmonun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bulldog oyun içinde nickim Nerowarden. De Gama & James Cook serverindayim. Korsaan (2 a ile ve baş harfi büyük) nickli arkadaşa özel mesaj yolu ile ulaşırsan bide benim nicki verirsen alacaktır. Özel mesajda oyle bi olay var nickin tamamen aynısını yazman lazım :D Ha birde Guild Officer e gidip listede HeroTurks guildini bulup başvuru yap ilk once.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...