Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bu oyunu oynayan veya bilen varmı ? Yaklaşık 3 aydır oynuyorum.Gayet güzel ve bağımlılık yapan bir oyun.Oyunun olayı şu : Orta çağ ve imparatorluklar zamanı geminizle ilerleyip gelişiyorsunuz : Birkaç SS : http://echange.gamesdeclic.fr/voyage14.jpg http://www.ixbt.com/news/games/_console/jin/voyage_century/l/1.jpg http://static.filefront.com/images/ivfmabrtub.jpg Bu oyunla yapabilecekleriniz : Oyun içinde ; korsan ticaretci madenci oduncu çiftci oduya bağlı korsanlara karşı savaşcı marangozcu ve daha bir çok aksiyon yapabilir,ıssız adaları keşfedebilir,ister OSMANLI ister İNGİLİZ ister JAPON imparatorluguna katılabilir,sehirleri alabilir ( guild ile birlikte ornegin istanbula saldırmak ) KORSAN OLABİLİR veya DÜNYAYI KEŞFEDEBİLİRSİNİZ... Oyunda belli bir level sistemi olmadıgı icin istediginiz yonunuzu ( ornegin madencilik veya balta kullanımı veya deniz savaslarınızdaki yetenegi ) gelistirebilirsiniz... Issız adalardan topladıgınız deniz kabukları bile size reputation verir. OYUNUN SİTESİ :www.voyagecenturyonline.com Oyun hakkında detaylı bilgiyi : www.vcturkiye.com adresinden bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bende bir süre oynadım bu oyunu. ilk başlarda oldukça hoşuma da gitti esasında. sonra milletin elinde su tabancası, sihirli değnek gibi şeyler görünce soğudum birden. ekstra bufflar vs. tabiki para ile alınıyor oyun bedava olmasına rağmen kalsik olarak. yinede fena oyun değil ama bence ciddi zaman ayırmak istiyor. ilk başta tüccarlık ve keşif yolu ile para ve reputation yapıp, eğer isterseniz sonra savaşlara girmek daha mantıklı gibi geliyor. katılabileceğiniz guildler ve bu guildlere ait guild evleriniz de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bugün başlamayı düşünüyorum şuan kuruyor. 1.08 versiyonu galiba. 1.19-1.21 patch ve 1.22-1.25 patch dışında yaması yokmu ? gidip son client ı mı indiricim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben oynadımda cok fazla zaman istiyor be malesef okadar zamanım yok ama güzeldir değişik bir oyun japon elbiseleri cok karizmatik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 anaa bu oyun ne zaman 3d oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Acaip zevkli bir oyun. 3 gündür oynuyorum. Bu kadar bağlayacağını düşünmemiştim. Yanlız evet biraz vakit gerektiriyor. Bazı sitelerde bahsedildiği gibi Ultima Online sabrı lazım :D Character level olayı yok. Her skillin ayrı leveli var kastıkça o skile level atlatıyosun. Ticaret yapmak çok zevkli. Açık denizde ticaret rotalarında mal getirip götürüyorum. Aynı anda madencilik ve odunculuk işi ilede uğraşıyorum. Bir şehirdeki ürünün fiyatı atıyorum birim başına 5 iken diğerinde 7-8 olabilyor. Tabi günün ürünü denilen şeyler var onlara göre vergiler felan. Denemeniz tavsiye ama vakti olanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hangi clienti cekiyoruz eu hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Gamezone dan indirdim ben 110 la felan indirdi. Diğerleri yavaştı. De Gama & James Cook serverindeyim Türk guildi var burda bayaa güçlü. Barcelonayı felan almışlar. Şehir savaşları var guild olarak şehirlere saldırıp ele geçirebiliyosun. Sonra ordaki Npc lerin (tahminen) gelirleri tax leri sana geliyor gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bounty bay online , voyage centurynin avrupa surumu. daha dogrusu birisi international olarak yayinlandi, ardindan haklarini alman bir sirket alip avrupa icin degistirdi. aralarinda ne fark var bilemiyorum ancak belki sirf avrupa olmasi sebebi ile oyuncu kitlesinde bir degisim olabilir. voyage century amerikadan turkiyeden koreden malezyadan herkesi barindirir belki bounty bayde durum farklidir. http://bbo.yusho.de/en/Startpage/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 turkleri nasıl bulurum benim nick samsa bide bende 1 tane çin gemisi var yenisimi nasıl alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Bulldog De Gama & James Cook serverinda isen Korsaan nickli eleman var ona private mesaj at nerde ise 24 saat online adam yardımcı olur. Türk guildleri oyunda bayaa bi ileriki seviyede. sanırım 2 yada 3 Türk guildi var. Ufak şehirlerde rastlaşamassın normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 istanbuldayim abi ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bide bende bi çin yapmı bi gemi var nasıl degistirip guzel bi gemi alırım ben gemi guzelde konsepte uymuyo akdenizde o geminin ne isi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Şimdi şoyle bişey var saçmalık olarak. Oyunun başında sana verdiği gemi lvl 4 gemi ile eşdeğer özelliklere sahip. Yani elindeki gemi gayet sağlam bi gemi tek dezavantajı lvl2 ship isteyen ekipmanı kullanamıyosun ve top hacmi 20 ile sınırlı tabi Dragon Head Gunboat kullandığını varsayıyorum. 3 tip gemi var işte adventurer gemisi figter gemisi merchant gemisi. 3 tip deyince sadece 3 şekilden ibaret değil elbette değişken levellerde biçimleride değişiyo :) Fighter gemilerinin levellerini yükseltmek için Voyage Military Equipment ve Voyage skillerini kasman lazım. Ya ares guildmaster görevlerini yapacan yada battlefieldlerde paso savaşacan. Merchant için structure voyage elaquance istiyo bunun içinde merchant görevlerini yapacan yada item alıp satacan. Adventurer için manevrability voyage sea battle lazım bunuda adventurer görevleri ve keşif ile arttırabilirsin. Bu arada aradığın tüm bilgileri içeren içermeyenleride sorabileceğin bir adres Türkçe kaynak. VC Turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 cok sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 item mall a girerken avira antivir virüs uyarısı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 denedim baya bi. fontlar interface felan cok kotu ya acayip amator duruyor. grafikler ozellikle sehir ici felan vasat. lag sorunu var, ustune bir de tiklayarak hareket ettirme iskenceye donusuyor. yanliz tek iyi yani birbirinin kopyasi onlarca salak mmo dan ziyade farkli bir mmo. konusu ve kurgu farkli. ama vizyonu olmayan "free yapalim item mall dan parayi vuralim" dusuncesiyle pek bisiy ifade etmiyor. vakit olurup bi sure oyalar ama pek gelecegi yok bu mmonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Lag sorunu hic yasamadim. Sehir icin savaslar gayet zevkli :) Evet grafik konusunda pek bişey vaat etmiyo olabilir fakat bu benim için pek bi kıstas değil. Tek sorunu çok fazla vakit istemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 nero nickin ne ben halen bu guilde alınmadımda :D sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Jamstime said: marangozcu ve daha bir çok aksiyon yapabilir, ben burda takılı kaldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bulldog oyun içinde nickim Nerowarden. De Gama & James Cook serverindayim. Korsaan (2 a ile ve baş harfi büyük) nickli arkadaşa özel mesaj yolu ile ulaşırsan bide benim nicki verirsen alacaktır. Özel mesajda oyle bi olay var nickin tamamen aynısını yazman lazım :D Ha birde Guild Officer e gidip listede HeroTurks guildini bulup başvuru yap ilk once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Off pati bu oyunda çok mazi kalmış... Yeni patchlerle artık guildler kendi şehirlerini kurabilecek ve kolonileşebilecek... Oyuna başlamak isteyenleri bekleriz. Colombus serverı "Assasins" guildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 almanlar yapmisti ama vco yu core liler satin almisti sonradan ve kendi usulerince deyistirdiler bilevi carebear oynu o da 120lvl a kadar lvl kas falan filan belki 150lvl olmustur yani hic ugrasilmaz bi oyun.. kısacasi core oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Evt arkadaslar oynayan varmı bu oyunu.Bende baslamayı dusunuyorum oyunun son durumu nedır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar