zaman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 yaw sımdı ben 55i yi indirdim sonra sızın bazı scp leriniz ındırdım ama hıcbır scp yı okumumamasının nedenı nedır acaba?
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 dogru klasore koymuyorsundur yada scriptlerin uzantisi .scp deildir..[hline]llllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Werb Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 ana adama bak daha gecen gun scp yazıyorum dıyodu sımdı sordugu seye bak zuzuzuuzuzu ayrıca scp lerı bulunuyor pepelek/scirpt de :))
Dark_Boy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 birilerini elestirmeyelim onunda kafasına göre yaptıgı veya yazdıgı bişiler olabilir sonucda hiç birimiz anasının karnında scp yazarak cıkmıyor hepimiz belirli seylerden geçiyoruz. tabi o sekilde soylemesi yanlıs ama genede fazla elestirek birilerinin morelini bozmaya deymez.... bu arada ben arkadasin pepelek/scripts bolumunde hiç scriptlerini goremedim bilip bilmeden yorum yapmayalım yada tam acıklama yapalım.... [hline]Özel Mesaj Gönder. Add to Contack List Sent to mail. Geronimo Uo Shard Owner Skymaster Yakında............... [Bu mesaj Dark_Boy tarafından 28 Kasım 2002 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
xagon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Resync etmemissindir belki? Veya scp dosyasinda da hata olabilir..[hline]XaGoN - www.xagon.net
kuzu88 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 haha zamanı oylesıne açmıstım cefede açıp bıraktım gittim esas nikim budur WERB
Öne çıkan mesajlar